Stil Dolu Keşif

Writer: NYX Magazine

Date: 22/05/2024

PAYLAŞ

Özgür ruhlu macera severlerin markası Nautica, yükselen güneşin enerjisini ve doğanın tazelenişini 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile dolabınıza taşıyor. Hafif nefes alan kumaşları ve üstün rahatlık sunan formları sezonun favori renkleriyle buluşturan Nautica İlkbahar/Yaz’24 Koleksiyonu, şehirli erkek ve kadınların vazgeçilmezi olmaya aday. Bu koleksiyon içerisinde yer alan New Marine, Imperfect, Soft City, Simple Life ve Sea Side Koleksiyonları, herkesin beğenisini kazanacak.

Nautica İlkbahar/Yaz’24 Kadın Koleksiyonu’nda, tekne stilinden ilham alarak minimalist tasarım çizgilerini marin stilinin vazgeçilmez renkleriyle yorumlayan New Marine Koleksiyonu’nu inceleyebilirsiniz. Yine İlkbahar/Yaz’24 Kadın Koleksiyonundan Imperfect Koleksiyonu ise benzersiz kesim ve desenleri ile yaz boyu rahatlığa çağrıda bulunuyor.

Nautica İlkbahar/Yaz’24 Erkek Koleksiyonu içerisinde yer alan şehrin içerisinde karmaşadan uzakta, konfor ve sadeliği bir arada arayanlar için oluşturulan Soft City Koleksiyonu siyah, beyaz, lacivert renk paleti ile kapsül dolap oluşturmaya yardımcı oluyor. Simple Life Koleksiyonu ise sınırları zorlayan maceracı centilmenler için tasarlandı. Koleksiyon, bol pantolonları, oversize gömlekleri, bermudaları ve keten gömlek/şort takımları ile dikkat çekiyor. Doğayla birleşen toprak tonları, bejler ve hakilerle bir araya gelen bu parçalar, koleksiyonun tamamlayıcısı.

Sezonun tatil ruhunu kucaklayan Sea Side Koleksiyonu ile İlkbahar/Yaz sezonu boyunca masmavi sulara ulaşmayı bekleyen sportif centilmenler, yaz boyu hem denizde hem de sahilde mutlu anlar biriktirirken eşlikçileri olacak mayolar, tişörtler, şapkalar ve terlikleri bir arada bulabilecek.

İlkbahar/Yaz’24 Koleksiyonlarının tamamını ve daha fazlasını tüm Nautica Mağazaları ve nautica-tr.com’da keşfedebilirsiniz.

PAYLAŞ