Güneş Korumasında Uzman Bakım

Writer: NYX Magazine

Date: 23/05/2024

PAYLAŞ

NIVEA SUN serisine yeni katılan güneş koruyucu yüz kremleri, yüz bölgesi için özel olarak geliştirilmiş uzman formülleriyle, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı SPF50+ ile korurken; bakımlı, canlanmış ve yumuşak bir cilt hissi sağlıyor.

Cildin güneş sebepli erken yaşlanmasını önlemek ve güneşin zararlı ışınlarından korunurken yazın keyfini güvenli şekilde çıkarmak için, özellikle yüz bölgesine özel geliştirilmiş ürünler, hem günlük rutinin, hem de yaz-kış her mevsim cilt bakımının vazgeçilmezi. Tatil çantalarının da ayrılmaz bir parçası olan NIVEA SUN Güneş Koruyucu Yüz Kremleri, cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korurken bakımlı, canlanmış ve yumuşak bir cilt hissi bırakıyor.

NIVEA SUN Luminous630 Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Yüz Kremi, patentli Luminous630 formülü ile, güneş ışınları sebebiyle oluşan lekelerin görünümünü; ciltteki pigmentasyonu dengeleyerek azaltmaya ve yeni leke oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Hyalüronik Asit, E vitamini ve SPF50+ korumasıyla, hem güneşin zararlı ışınlarına karşı etkili koruma isteyen, hem de güneş lekelerine çözüm arayan kişiler için özel olarak geliştirilmiş formül yağlı, yapışkan bir his bırakmadan, hızlıca emilerek bakımlı, canlı ve yumuşak bir cilt hissi veriyor.  


NIVEA SUN Hafif Dokulu Niacinaminade  Güneş Koruyucu Yüz Kremi, kısa ve uzun dönem UV zararlarına ve güneş sebepli erken cilt yaşlanmasına karşı cildi korumaya yardımcı oluyor. Ultra hafif, nazik formülü ile yağlı ve yapışkan his bırakmadan, hızlıca emiliyor. Cildin kendi savunma mekanizmasını harekete geçiren güçlü bir antioksidan olan Licochalcone A sayesinde cildi içeriden de korumaya yardımcı oluyor. Niasinamid içeren ultra hafif formül ise, yüzde parlayan bir görünüm yaratmadan mat ve doğal bir görünüm sağlıyor.

PAYLAŞ