Yaza Yakışan Hafiflik

Writer: NYX Magazine

Date: 23/05/2024

PAYLAŞ

Sıcak yaz günlerine bizi hazırlayan güçlü bir gardırobun temelini her gün kolaylıkla giyilebilen konforu öne çıkaran çabasız ama stil sahibi parçalar oluşturur.  Levi’s®, kumaşlarını ve kesimlerini sürekli yenileyerek temel yaz parçalarını zirvelere taşımaya devam ediyor. Pamuklu kumaşlar ve ketenden indigo, hafif denimler, şambreler ve yenilikçi kumaşlarla – Levi’s® 24’ İlkbahar/Yaz koleksiyonu hafif kumaşlarla klasik görünümleri bambaşka bir boyuta taşıyor.

 

Kadın koleksiyonu altlarda güneşin tadını çıkarırken yakmayan en hafif denim Featherweight kumaştan High Baggy ve eteklerle her duruma uygun şıklığı ve rahatlığı sunuyor. Yeni hafif ve fitilli kumaş ise yumuşaklığı ve dökümlü duruşuyla her daim plaja hazır ve şık görünüm yakalamak için bire bir. Yeni ‘24 İlkbahar / Yaz koleksiyonu aynı zamanda yumuşak pamuk-tencel shrink-to-fit™ kumaştan 501® 90’s, 501® Crop ve 501® Mid Thigh Shorts seçenekleriyle mevsimi yakalıyor. 

Bizi 70’lerin bohem havalarına ve romantikliğine götüren üst grup koleksiyonundaki detaylar ve kumaş özellikleriyle beraber nervür, kuşgözü gibi feminen detaylar öne çıkıyor. Cici Tank ve Cici Elbise feminen detaylarla boho tarzını yansıtıyor. Joyce Resort Gömlek gibi klasik görünümü yakalayan ama aynı zamanda sıcak yaz günlerinde serin tutan üstler, hafif indigo pamuklu kumaşlarıyla stil sahibi dolapların bu yaz vazgeçilmezleri olmaya aday. 

PAYLAŞ