Yaza Gençleşerek Girin

Writer: NYX Magazine

Date: 30/05/2024

PAYLAŞ

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği üyesi ve deneyimli Estetik Plastik Cerrah Op. Dr. Ebru Şen, yaza girerken cilt kalitesini artırmak ve gençleşmek isteyenlere önemli bilgiler verdi. Botoks ve nem mezoterapileri, cilt sağlığını korumak ve gençleşmek isteyenler için etkili yöntemler arasında yer aldığını vurgulayan Ebru Şen, yaza girerken gençleşmek isteyenler için nem aşısı+botoks+gençlik aşısı için gerektiği kadar ücreti gözden çıkarmak gerektiğini, sırf ucuz diye kalitesiz ürünlerden uzak durmak gerektiğini söylüyor.

Estetik Plastik Cerrahi alanında deneyimli bir isim olan Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği üyesi ve deneyimli Estetik Plastik Cerrah Op. Dr. Ebru Şen, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde cilt kalitesini artırmak ve genç bir görünüm kazanmak isteyenlere değerli önerilerde bulundu. Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği üyesi olan Şen, botoks ve nem mezoterapilerinin cilt sağlığını koruma ve gençleştirme konusunda etkili yöntemler olduğunu vurguladı.

Op. Dr. Şen, özellikle yaz aylarında cilt kalitesini artırmanın ve gençleşmenin önemine dikkat çekerek, bu süreçte nem, botoks ve gençlik aşısı kombinasyonunun daha genç bir görünüm sunabileceğini ve yaşlanmayı durdurduğunu, işlemlerin cildi koruduğunu belirtti. Ancak bu uygulamalar için belli bir bütçenin gözden çıkarılması gerektiğini ifade etti. Şen, kaliteli ürün ve hizmetin önemine işaret ederek, maliyeti düşük olması nedeniyle kalitesiz ürün ve hizmetlerden kaçınılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yaza Girerken Botoks+Nem+Gençlik Aşısı Mucizesi

Botoks uygulamalarının, sinir uçlarında iletimi sağlayan maddelerin salınımını engelleyerek kasların kasılmasını önlediği ve böylece kırışıklıkların azalmasına yardımcı olduğu biliniyor. Nem mezoterapisi ise cildin nem dengesini sağlayarak daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Gençlik aşısı olarak bilinen uygulamalar ise, cildin ihtiyacı olan vitamin, peptit, hyaluronik asit kombinasyonları ile yaşlanma belirtilerini azaltmayı, cildin kendini yenileme kapasitesini artırıp, lifting kapasitesini artırmayı hedefliyor.

“İyi Kalite Ürün Ucuz Olmaz”

İyi kalite ürünler ve ihtiyaç olunan kadar miktarda uygulama için buna ayırdığınız bir bütçeniz olmalı diyen Dr. Ebru Şen “Size yapılan ürünlerin kalitesini tartışmak ya da size yapılan ürünlerin miktarını sorgulamak lazım. Yaza girerken ana amacımız her zaman cilt kalitesini korumak yani güneşin sıcak havanın olumsuz etkilerinden cildinizi korumaktır. Üst yüzde ise ayrıca ince kırışıklıklarınız varsa bunların miktarı artmasın ve bakışlarımız aydınlansın daha dinlenmiş ve daha çekici görünelim diye botoksu tercih ederiz. Yüzün tamamında, dekolte, boyun ve eller dahil en önemli şey yaza girerken nemini artırmaktır. Çünkü nemli bir cilt güneşten gelen ışınlardan daha az etkilenecek lekelenme ihtimali daha düşük olacak kırışma ihtimali düşecektir dolayısıyla bizim ana amacımız yaza girerken botoks ve nem mezoterapileri tabii ki nem Mezoterapileri içeriğinde bulunan peptitler aminoasitler vitaminler ile gözeneklerin daralması deri kalitesinin artırılması lekelenme varsa bunların azaltılması ve yenilerinin oluşmaması için derinin güçlendirilmesi ve gençlik aşılarını ön plana çıkarmaktadır. Yaza girerken olmazsa olmazımız deri kalitesinin artırılması, cildin nemlendirilmesi ince kırışıklıkların açılması içinde botoks uygulaması yapılmalıdır” dedi. Nem+botoks+gençlik aşısını birlikte yapılırsa etkisi çok daha iyi olacaktır.

Botoks Nedir?

Botoks, yaşla birlikte belirginleşen mimik çizgilerini hafifletmek veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir enjeksiyon tedavisidir. İşlem, özellikle alın bölgesindeki ve kaş arasındaki çizgiler, göz kenarlarında meydana gelen ince çizgiler (kaz ayakları) ve boyunda yaşla birlikte belirginleşen dikey çizgileri hafifletmek için uygulanır. Botoks, formülün ince iğnelerle kaslara enjekte edilmesiyle gerçekleştirilir ve basit bir işlemdir.

Nem Mezoterapileri ile Cilt Sağlığı

Nem mezoterapileri, cildin nemini artırmak ve gençleşmek için kullanılan bir yöntemdir. İçeriğinde bulunan hyaluronik asit, peptitler, aminoasitler ve vitaminler ile gözeneklerin daralması, deri kalitesinin artırılması ve lekelenme varsa bunların azaltılması amaçlanır. Nemli bir cilt, güneşten gelen ışınlardan daha az etkilenir ve lekelenme riski düşer. Bu nedenle yaza girerken nem mezoterapileri önemlidir.

Botoks ve Nem Mezoterapileri Kombinasyonu

Botoks ve nem mezoterapileri bir arada kullanıldığında etkili sonuçlar elde edilebilir. Nem+botoks veya gençlik aşısı+botoks gibi kombinasyonlarla daha genç ve dinlenmiş bir görünüm mümkündür. Ancak fiyatlar konusunda doktorunuzla detaylı bir görüşme yapmanız önemlidir.

PAYLAŞ