Kablosuz Akıllı Su Pınarı

Writer: NYX Magazine

Date: 31/05/2024

PAYLAŞ

Evcil hayvan sahiplerine akıllı çözümler sunan Petkit’in Eversweet Max akıllı su pınarı 83 güne varan kablosuz kullanım imkanıyla patili dostlarımızın su içmelerini kolaylaştırıyor.

2013’ten bu yana evcil hayvanların ve sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik inovatif çözümler sunan Petkit, patili dostlarımızın rahatça su içebileceği Eversweet Max akıllı su pınarını Evofone güvencesiyle Türkiye’de satışa sundu. Akıllı su pınarı, 3 litrelik su kapasitesi ve kablosuz antibakteriyel su pompasına sahip ve su içme veri takibi ile katmanlı özel filtre özellikleri barındırıyor. 

Kablosuz kullanım kolaylığı

Petkit Eversweet Max, kablosuz kullanım imkanıyla evin her köşesinde kullanılabiliyor ve bu sayede evcil hayvanların kablolara takılmadan diledikleri gibi su içmelerini sağlıyor. Ayrıca cihaz, 5.000 mAh batarya kapasitesi ve her türlü enerji soruna karşı 83 güne varan pil ömrüne sahip. Kablolu kullanım imkanı da sunan Petkit Eversweet Max’te, standart mod ve aralıklı mod olmak üzere iki farklı mod var. Kullanıcılar, su verme aralığını kendilerine göre özelleştirebiliyor. 

3 litrelik büyük su kapasitesi

Petkit Eversweet Max’in 3 litrelik su kapasitesi sayesinde, evinde birden fazla patili dosta sahip kullanıcılar sık sık su ekleme zahmetine girmiyor. Cihaz, 26 dB ses seviyesinde, kullanım alanı fark etmeksizin sessiz bir şekilde çalışıyor.

Petkit uygulaması ile anında kontrol

Akıllı su sebili, PETKIT uygulaması üzerinden birçok işlevsel özellik sunuyor. Evcil hayvanlarının su içme alışkanlıklarını takip etmek isteyen kullanıcılar, uygulama üzerinden detaylı veri takibi yapabiliyor. Susuzluk asistanı aktif edildiğinde, evcil hayvanların tüm gün boyunca su içme sıklığını, süresini, geçmiş su içme verilerini kaydediyor. 

Evofone güvencesi ile tüketicilerle buluşan Petkit Eversweet Max, 4.599 TL fiyat etiketine sahip. Petkit akıllı su pınarı modelleri hakkında daha detaylı bilgilere Evofone.com adresinden ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ