Onlar da İyi Uyusun

Writer: NYX Magazine

Date: 31/05/2024

PAYLAŞ

Yataş Bedding, kedi ve köpekler için özel tasarladığı yataklarla patili dostlarımıza iyi uykunun kapılarını aralıyor. Can dostunuza özel konfor ve ergonomi ile tasarlanan kedi&köpek yatakları aynı zamanda yıkanabildiği için hijyen ve temizlik de sağlıyor.

Uyku alanındaki uzmanlığıyla, yatak denince ilk akla gelen ve uyku ürünlerinde Türkiye’nin trendleri belirleyen markası Yataş Bedding, hayvan dostlarımızın uykusunu da düşünüyor. Yataş Bedding’in kedi ve köpeklerin farklı ihtiyaçlara yönelik, farklı tasarımlara sahip yeni kedi&köpek yatakları, rahatlığıyla olduğu kadar şıklığıyla da dikkat çekiyor. Yıkanabilir kılıfa sahip kedi&köpek yatakları, bu sayede her zaman tertemiz kalıyor.  

Ringo Kedi&Köpek Yatağı, ergonomik iç yapısıyla sevimli dostunuzun vücudunu sağlıklı bir şekilde destekliyor. Kulpları sayesinde her yere kolayca taşıyabileceğiniz Ringo, kaymaz tabanı sayesinde siz nerede koyarsanız orada kalıyor. Scotty Kedi&Köpek Yatağı, özel dolgusu ve yastık tasarımıyla dostunuza benzersiz bir uyku ortamı sunuyor. Thor Kedi&Köpek Yatağı, üst yüzeyinde kullanılan visco içeriği sayesinde sevimli dostunuzun doğru omurga desteğini sağlıyor. Soft pelüş kumaşı ise uyku keyfini taçlandırıyor. Snow Kedi Yatağı, elyaf dolgusu ve ultra soft yumaşı ile kedinize aradığı yumuşaklığı sunuyor. Silindirik tasarımı sayesinde can dostunuzun kendini daha güvende hissetmesini sağlayan Snow, hem üstü açık hem de kapalı olarak kullanılabiliyor. 

PAYLAŞ