Rengarenk “Escape to Summer” İç Giyim Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 05/06/2024

PAYLAŞ

Escape to Summer koleksiyonunda yer alan cıvıl cıvıl renkler bu yaz enerjimizi yükseklere taşıyacak, bizi güneşe daha da yaklaştıracak. Enerji dolu günlere merhaba! 

Denizin ve güneşi sevenler için benzersiz bir koleksiyon olan “Escape to Summer”a yeni eklenen iç giyim parçaları vazgeçilmeziniz olacak. Renklerin ahenkle dans ettiği ve desenlerle bütünleşeceğiniz, pembe, turuncu ve kahverenginin hakim olduğu koleksiyondaki yeni tasarımlar bu yaz her an yanınızda olacak. Çiçek desenleri sütyen, gecelik ve askı detaylarında bütünleşirken, dantel ve satenler göz alıcı kombinlerinize eşlik ediyor. Bohem stilin temsilcisi kahverengi parçalar ise bohem şıklığınızı tamamlıyor.  

Sade ama her an şık ”Escape to Summer” koleksiyonunda yer alan sütyen, külot, jartiyer, gecelik ve teddy’ler ile plaj partileri ve gece davetlerinde seksi silüetinizle göz alıcı olmaya hazır olun. Eşsiz moda parçalarından oluşan iç giyim koleksiyonu ile romantik ve cezbedici kombinler yaratmanı sağlayacak. 

Çok özel parçalardan oluşan bu koleksiyon 4 Haziran’da mağazalarda ve uygulamada sizleri bekliyor. 

Victoria’s Secret Hakkında:

Victoria’s Secret dünyadaki en büyük perakendecilerden biri olarak modadan ilham alan modern koleksiyonları, imza sütyenleri, külotları, iç giyim, uyku giyim ürünleri, ödüllü parfümleri ve sevilen vücut bakım ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunar. Victoria’s Secret 40 yılı aşkın sütyen uzmanlığı ve dünyada 1500’den fazla iç çamaşırı ve güzellik mağazasıyla hızla büyümeye devam ediyor. Victoria’s Secret Türkiye mobil uygulaması ve online alışveriş sitesi ile Türkiye’nin neresinde olursanız olun 7/24 alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Online alışveriş için www.victoriassecret.com.tr‘yi ziyaret edin.

PAYLAŞ