Anthaven Yaza #CazEnerjisi ile Merhaba Diyor

Writer: NYX Magazine

Date: 05/06/2024

PAYLAŞ

Dünyaca ünlü caz piyanisti Kerem Görsev, 14 Haziran’da Anthaven’da unutulmaz bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Caz Derneği tarafından düzenlenen 8’inci Uluslararası Bodrum Caz Festivali’nin en çok beklenen konserlerinden biri olan bu etkinlikte Kerem Görsev; kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ferit Odman’dan oluşan trio ekibiyle özgün besteleri ve doğaçlama performansları eşliğinde cazın sınırlarını zorlayan bir müzik ziyafeti sunacak. 

1995 senesinden günümüze kadar 18 albüm kaydı yapan cazın usta ismi, trio için düzenlediği bestelerinden, filarmoni orkestrası aranjmanlarına kadar caz müziğinin farklı formatlarını dinleyicilerin beğenisine sunacak. New York, St Petersburg, Londra, Los Angeles ve İstanbul’da yaptığı kayıtlarla, ülkemizde caz müziğinin geniş bir dinleyici topluluğuna dokunabilmesini sağlayan Görsev, müzikseverleri Anthaven’ın büyüleyici atmosferiyle Bodrum’da buluşturacak.

Anthaven’ın Eşsiz Ambiyansı ve Cazın Uyumu

Bodrum’un özel mekanlarından Anthaven, eşsiz doğası ve modern mimarisiyle müzik severlere cazın ruhunu yansıtan mükemmel bir ambiyans sunuyor. Ege’nin serin esintisi ve yıldızların altında gerçekleşecek konsere tanıklık edecekleri ise unutulmaz bir caz gecesi bekliyor. Kerem Görsev Tiro biletleri biletinial.com’dan satın alınabiliyor.   

PAYLAŞ