Marks & Spencer 2024 Yaz Koleksiyonu’nu Çok Özel Bir Etkinlikle Tanıttı

Writer: NYX Magazine

Date: 06/06/2024

PAYLAŞ

Marks & Spencer çok özel bir etkinlikle yaza merhaba dedi. 3 Haziran 2024 tarihinde gerçekleşen yaz etkinliğinde Stil Danışmanı Deniz Marşan, Marks & Spencer’ın 2024 Yaz Koleksiyonu’nu yorumladı, sezonun trendlerini ve stil önerilerini paylaştı. Bebek, Backyard’da düzenlenen etkinlikte 2024 Yaz Koleksiyonu beğeniye sunulurken, tatil bavulu hazırlamanın püf noktalarının da anlatıldığı ilgi çekici konuşmalar gerçekleşti.

Fiba Perakende Marka ve Pazarlama İletişimi Müdürü Reyhan Türkşen Topaklı, yeni sezonda Marks & Spencer’ın sunduğu koleksiyonun rahatlık ve stilin mükemmel uyumunu yansıttığını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: ”Her zaman olduğu gibi bu sezon da modaya yön veren, stili, rahatlığı ve kaliteyi bir arada sunan ürünlerle buluşturmak istedik. Marks & Spencer 2024 Yaz Koleksiyonu’nda ferah keten dokular, canlı, enerjik renkler ve ikonik desenler zamansız şıklıkla buluşuyo. Gece-gündüz kombinlenebilir pratik parçalar, uzun ömürlü kumaş ve ürün teknolojileri ile kalite, zarafet ve stil arayanların ilk adresi, bu yaz yine Marks & Spencer olacak.”

Stil Danışmanı Deniz Marşan ise sezonun trendleri hakkında bilgiler verirken, stil önerilerini de paylaştı: “Yaz renklerin capcanlı olduğu, güneşin sıcaklığını doyasıya yaşadığımız, özgürlükçü bir sezon. Bu nedenle yaz aylarında herkese deneysellikten kaçmamayı öneririm. Bu sezon ferah dokulara sahip doğal kumaşlar, çoban dikiş detaylarıyla dikkat çeken canlı renklerde Marks & Spencer mayolar ön plana çıkıyor. Bu yıl çoban dikiş detayları, trendi yakalamanın anahtarlarından biri olacak.M&S bu detayı uzmanlıkla sunuyor. Blazer ceketler ise artık hayatımızın her alanında… Her sezon olduğu gibi yaz aylarında da ince blazer ceketler stillerin tamamlayıcı olarak sahnede olmaya devam ediyor.”

PAYLAŞ