Yaza Merhaba

Writer: NYX Magazine

Date: 07/06/2024

PAYLAŞ

Kuruyemiş ve tahılların iyiliğini tüketicileriyle buluşturan Avrupa’nın önde gelen bar markası Corny, ‘Molayı Atlamayın!’ diyor ve Kolektif House ve Dans Fabrika ile 10 etkinliği hayata geçiriyor.

Almanya’da 1984 yılından beri üretilen, Avrupa’nın sevilen lezzetli atıştırmalık bar markası Corny, tüm gün çok yoğun çalışan, kapalı plazalarda bunalan iş insanlarına kısa ve keyifli bir mola olacak aktiviteleri ‘Yaza Merhaba Partisi’ ile duyurdu.

Corny – Kolektif House & Dans Fabrika’nın bu aktiviteleri duyurduğu lansmana katılanlar, Melodi Elbirliler ve Çisil Sıkı & dansfabrika ile dans edip, hayata enerjik ve keyifli bir mola verdiler.

Ana partnerler olarak Kolektif House ve Dans Fabrika ile çalışan Corny, İstanbul’da bulunan Kolektif House’larda, dansfabrika ile gerçekleştireceği aktivitelerde, dansın enerjisi ve özgüveni ile yoğun çalışanların tazelenmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Toplamda 10 dersin gerçekleşeceği çalışmaya katılmak isteyen Kolektif House üyeleri, kayıt usulüyle etkinliklere dahil olabilecekler.

PAYLAŞ