Plaj Modasında Trendleri Yakalayın

Writer: NYX Magazine

Date: 07/06/2024

PAYLAŞ

Modanın ritmini tutan DeFacto, 2024 yaz sezonu plaj modasına damga vuracak tasarımları Plaj Giyim Koleksiyonları’nda bir araya getirdi. DeFacto Plaj Giyim Koleksiyonları, şıklığıyla gözleri üzerine toplamak isteyenlere hitap ediyor. Plaj tatilinin olmazsa olmaz tüm parçalarını en zengin seçeneklerle sunan DeFacto, sezon trendlerinden kendinize en uygun olanını seçmenizi sağlıyor.

Her yaşa ve her tarza uygun tasarımlarıyla modaya yön veren DeFacto, plaj modasını yakından takip edenlere özel tasarımlar hazırladı. Her yaştan kadın ve erkekler için tarzını yansıtma imkanı sunan parçaları buluşturan DeFacto’da mayo ve bikinilerden havlu ve plaj terliklerine en şık ve kullanışlı çantalardan plajlarda da şık olmak isteyenler için tasarlanan pareolara uzanan zengin bir koleksiyon mevcut!

DeFacto’nun kadınlar için hazırladığı Plaj Giyim Koleksiyonları’nda da yer alan, bu yaz plajlara enerji getirecek turuncu, fuşya, sarı ve elektrik mavisi gibi capcanlı renkler hem cıvıl cıvıl görünmek isteyenlere hem de enerjisini yansıtmak isteyenlere hitap edecek. Geri dönen retro modası da 70’ler ve 90’lara ithafta bulunurken yüksek bel bikini altları, belden bağlamalı üstler ve sevimli puantiyelerle nostaljik bir şıklık sizi bekliyor. Sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenler içinse asimetrik kesimler, tek omuzlu mayolar, etnik desenler modern ve sofistike bir görünüm sunuyor. Tüm zamanların vazgeçilmez yaz trendi bohem ruhu ise bu yıl yine DeFacto tasarımlarında öne çıkıyor. Özgür ruhlu kadınlara hitap eden çizgiler, renkli desenler ve püskül detaylarla koleksiyonda yerini alıyor. 

Erkekler için de birbirinden şık ve tarz parçaları kucaklayan DeFacto Plaj Giyim Koleksiyonu, tropik desenleri, doğal tonları ve eğlenceli grafik baskılarla karşımıza çıkıyor. Yazın ruhunu taşıyan tropik esintiler palmiye yaprakları, egzotik çiçek desenleri ve deniz temalarıyla adeta Havana plajlarına götürüyor. Doğal ve nötr tonların da yer aldığı koleksiyon sade şıklığından vazgeçmek istemeyenler için zamansız parçalar sunuyor. Canlı renklerle birleşen grafik desenler, mesajlarını üzerinde taşımaktan çekinmeyenler için tasarlandı. Hızlı kuruyan kumaşlarla tasarlanan parçalar plaj ve havuz kenarlarında rahatlığın keyfini çıkarma fırsatı veriyor. 

DeFacto’nun Plaj Giyim Koleksiyonu, tüm DeFacto mağazalarında, www.defacto.com.tr adresinde ve DeFacto mobil uygulamasında moda tutkunlarıyla buluşuyor. 

PAYLAŞ