Dijital İle Gerçek Arasında Bir Deneyim

Writer: NYX Magazine

Date: 07/06/2024

PAYLAŞ

Türkiye’nin bir numaralı şampuan, saç kremi ve yıkama sonrası bakım markası Elidor* tarafından hayata geçirilen Elidor Beauty House kapılarını Piksel Ayna! deneyimi ile açıyor. Akaretler No. 39’da yer alan dijital deneyim alanı, 12 Haziran’a kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek.

Saç bakımı konusunda merak edilenleri Elidor uzmanlığı ve çözümleri ile yanıtlayan deneyim alanı Elidor Beauty House, bugünün “ayna”ları kabul edilen “ekran”lara dair hikayelerden oluşan “Piksel Ayna” dijital etkileşimleri ile kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Elidor Beauty House, ziyaretçilerin hem güzellik ve saç bakımıyla ilgili meraklarını gideren hem de yeni teknolojiler ve zamanın kültür ruhunu yansıtan deneyim projesiyle 9 farklı eser ve deneyim stüdyolarından oluşan çok disiplinli özel bir seçkiye ev sahipliği yapıyor. Konsept – Hikaye Tasarım ve İletişim Yönetimini Sobraz İletişim, Yaratıcı Partner, Deneyim Ajansı, Konsept ve Etkinlik Tasarımını  Xtopia, Etkinlik Yapımını ise Gosu’nun üstlendiği deneyim alanı, 12 Haziran’a kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek. 

Sahne Senin!

Elidor, Beauty House, Piksel Ayna!’da dileyen ziyaretçilerini dijital sanat deneyimlerinden birinin parçası yaparak, kişiye özel deneyim yaşatıyor. Deneyim alanında ziyaretçilere Elidor x Garage Studio’da Ahmet Çoban uzmanları tarafından sürpriz dokunuşlar gerçekleştiriliyor. Studio sonrası çekilen fotoğrafla ziyaretçi, Canım Kendim! eserine dahil oluyor. 

Künye:

Marka:ELİDOR 

Yaratıcı Partner, Deneyim Ajansı, Konsept ve Etkinlik Tasarımı: XTOPIA

Konsept – Hikaye Tasarım, İletişim Yönetimi: SOBRAZ

Etkinlik Yapımcısı:GOSU

PAYLAŞ