Kendin Olabildiğin Yerdesin

Writer: NYX Magazine

Date: 08/06/2024

PAYLAŞ

Tüm çalışanlarını birer partner olarak konumlayan Starbucks, partnerlerinin deneyimlerine ve misafirleri ile kurdukları etkileşime dair kısa hikayeler içeren film serisini yayımlamaya başladı.  Ev ve iş yerlerinin ardından en çok vakit geçirilen ve 3. adres olarak konumlanan Starbucks’ın ilk filminde, partnerlere ve misafirlere kendi olabildikleri bir ortam sunuyor.

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, partnerlerinin deneyimleri ve misafirleri ile kurdukları ilişkiye dair hazırladığı film serisinin ilkini sosyal meya kanallarından yayınladı. 

Ev ve işten sonra en çok vakit geçirilen ve 3. adres olarak konumlanan Starbucks, gerçek partnerlerin yer aldığı film serisinin ilkinde, herkesi birleştiren ve herkesin kendi gibi olabildiği “Starbucks anları”nı konu ediniyor. Partner ve misafirlerinin birbirlerine katkıları ve kurdukları iletişimle özel bir topluluk olduğunu gösteren filmde Starbucks, tüm partnerlerine ve misafirlerine ’Burası Senin Yerin’’ diyor. 

Goodvertising İstanbul reklam ajansı tarafından hazırlanan ilk filmin çekimleri yaklaşık olarak 4 günde tamamlandı. Emre Tanrıseven’in yönettiği ve kreatif direktörlüğünü Duygu Burunsuz’un üstlendiği filmde, 80’den fazla Starbucks partneri yer aldı. 

Hayatın içinden her ana ustalıkla yapılmış bir fincan kahveyle eşlik eden Starbucks partnerlerinin kadraja alındığı film, Starbucks Türkiye YouTube, Instagram, Facebook ve Tiktok hesaplarından izlenebilir.

PAYLAŞ