Rüya Gibi Bir Balayı Deneyimi

Writer: NYX Magazine

Date: 12/06/2024

PAYLAŞ

Yeni evli çiftler için Kıbrıs, balayı hayallerini gerçeğe dönüştüren bir destinasyon olarak öne çıkıyor. Bu romantik yolculuğu taçlandırmak için Salamis Bay Conti Resort Hotel, çiftlere özel sunduğu imkanlarla eşsiz bir balayı deneyimi vaat ediyor.

Akdeniz’in incisi Kıbrıs’ta Salamis Bay Conti Resort Hotel, masmavi denizi ve altın sarısı kumsallarıyla çiftlere huzur ve romantizm dolu anlar sunuyor. Otelin lüks villaları, çiftlere özel konfor sağlarken, modern tasarımı ve geniş yaşam alanı ile evinizdeki rahatlığı sunuyor. Ayrıca sunduğu kapsamlı spa hizmeti ile kendinizi şımartabilir, özel masaj ve bakımlar ile yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Ultra her şey dahil konsepti, yüksek hizmet kalitesi ve konforlu alanlarıyla konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatan Salamis Bay Conti Resort Hotel, A La Carte restoranlarında da balayı çiftleri için hazırlanan özel sunumlarla Akdeniz mutfağının enfes lezzetlerini sunuyor. 

Denize sıfır kum plajı ve havuzları, su sporları, animasyonlar, canlı müzik performansları ve sahne şovları ile her anı eğlence dolu bir tatil sunan Salamis Bay Conti Resort Hotel, lezzet ve spa konularındaki iddiasıyla da akıllarda iz bırakıyor.

PAYLAŞ