Saçlar Hiç Olmadığı Kadar Özgür

Writer: NYX Magazine

Date: 12/06/2024

PAYLAŞ

Paris’in aşk dolu havasından aldığı ilhamla ürünlerine hayat veren BaByliss, Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Hakman Elektronik ile yeni ürünü AIR WAND’ın duyurdu. AIR WAND; kurutma, düzleştirme ve şekillendirme özelliklerini tek bir cihazda toplamayı başarmış 3’ü 1 arada işleve sahip bir ürün olarak ön plana çıkıyor.

AIR WAND ile ıslak saçtan şekillendirilmiş saça

Benzersiz, hafif tasarıma ve 1600 Watt gücüyle hızlı kurutma özelliklerine sahip AIR WAND, ıslak saçtan şekillendirilmiş saça doğrudan geçiş sağlıyor. AIR WAND, güçlü performansı ve hızıyla saçlarda ısı hasarı yaratmadan kullanım sunuyor. Normalde saçın hasar görmemesi için önce kurutmak ardından şekillendirmek gerekirken AIR WAND’ın sahip olduğu teknoloji sayesinde kullanıcılar zaman tasarrufu da sağlıyor.

AIR WAND, seramik tarak dişleri ve saç açıcı tarağa sahip düzleştirme başlığı sayesinde kullanıcılarına pürüzsüz düzlükte saçlar garanti ediyor. AIR WAND, kavisli oval tasarıma sahip başlığı ile de saçların kolayca hacimli bir halde şekillendirilmesini sağlıyor. Gelişmiş ultra koruma moduyla sıcak ve soğuk hava akışı arasında geçiş yapan AIR WAND, böylece ısı hasarı yaratmıyor. AIR WAND, gelişmiş ikili iyon sistemi ile de saçlarda elektriklenme ve kabarmayı ortadan kaldırıyor.

Daha hızlı kurutma ve şekillendirme

AIR WAND, günümüzün hızlı yaşam stillerine uyum sağlayarak kurutma ve şekillendirmeye ayrılan süreyi etkili kullanmak için özel teknolojiler ile geliştirildi. Uzun ömürlü dijital motoru ve Hassas Hava Akışı Teknolojisi ile çok daha hızlı hava çıkışı sunuyor. Bu sayede ıslak saçtan şekillendirmeye geçişi hızlandırıyor. Kurutma, düzleştirme ve şekillendirmeye ayrılan zamanı kısaltıyor. Optimize edilmiş hava hızı ve basıncı ile ısı hasarı yaratmadan, saçları koruma altına alıyor. Gelişmiş Ultra Koruma Modu ile sıcak ve soğuk hava arasında geçiş yaparak saçtaki ısıyı dikkatli bir şekilde düzenliyor.

BaByliss, saç şekillendirmeye yön veriyor

 “1992 yılından bu yana dünyanın dev kişisel bakım markalarının Türkiye temsilcisi olarak ülkemizi yüksek teknolojili ürünlerle buluşturuyoruz” diyen Hakman Elektronik Genel Müdürü Aziz Süzer ise konuyla ilgili şunları söyledi: “BaByliss kişisel bakım alanında dünyadaki en büyük markalardan biri. Saç şekillendirmeye yön veren teknolojileri ile Türkiye’de uzun yıllardır sevilerek tercih ediliyor. AIR WAND gibi Türk tüketicisinin ilgisini çekecek 3’ü 1 arada işleve sahip bu ürünün ülkemizde büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Aynı zamanda BaByliss’in kalplerdeki yerini AIR WAND ile daha da genişleterek güçlendireceğine inanıyoruz. Böyle bir ürünü Türkiye pazarına katmaktan dolayı son derece mutluyuz.”

PAYLAŞ