3-2-1 Ateşle

Writer: NYX Magazine

Date: 12/06/2024

PAYLAŞ

Dünyanın 1 numaralı makyaj markası* Maybelline New York, efsanevi Lash Sensational ailesine yeni eklenen Firework maskaranın lansmanını özel bir davetle kutladı.

İkonik ürünleriyle güzellik dünyasına yön veren Maybelline New York, en yeni ürünü Firework Maskara’yı, 11 Haziran 2024, Salı günü Galatasaray Adası’nda düzenlenen özel bir davet ile tanıttı. 

Galatasaray Adası’nda gerçekleşen etkinliğe aralarında, Danla Biliç, Deren Talu, Ceylan Çapa, Yasemin Yürük, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sibil Çetinkaya’nın da yer aldığı moda, güzellik ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli katıldı.

Süper kavrayıcı fırçasıyla tüm kirpiklere 360 derece etki sağlayarak uzunluk ve hacim etkisiyle tek tek ayrılmış sıra dışı kirpikler sunan Firework Maskara’nın reklam kampanyasında, kendine has tarzı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü model Emily Ratajkowski yer alıyor. Kirpiklere bakım yaparken makyaj rutinini bir üst seviyeye taşıyan Firework Maskara, sıra dışı kirpiklere sahip olmak isteyenler için makyaj çantalarının vazgeçilmezi olacak.

*Euromonitor International Limited’in düzenlediği 2023 yılı renkli kozmetik pazarı araştırma sonuçları esas alınmıştır.

PAYLAŞ