Bayramın En Doğal Tadı

Writer: NYX Magazine

Date: 13/06/2024

PAYLAŞ

Oğlunun bağışıklık sorununa çözüm bulmak amacıyla 2013 yılında üretimine başladığı propolisi herkese ulaştırma hayaliyle harekete geçen başarılı kadın girişimci Arı Ürünleri Uzmanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, 2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te BEE’O Propolis’i kurarak Türkiye’nin ilk yerli propolis üreticisi oldu.

Geçtiğimiz sene 10. yılını kutlayan ve Anadolu propolisi denince ilk akla gelen BEE’O kendi kategorisinde fark yaratan novatif çalışmalarıyla ilgi görürken  arıların emeğiyle üretilen Anadolu propolisi ve ham bal özlü el yapımı çikolata lezzetleriyle de bayram kutlamalarına mutluluk katıyor.

“Arı Varsa Hayat Var” diyen ve özünü Anadolu propolisinden alan BEE’O, alanında örnek olan çalışmaları arasında dikkat çeken hem sağlıklı hem de leziz çikolatalarıyla da bayram kutlamalarının ilgi göreni olarak öne çıkıyor. BEE’O, Ballı Propolisli, Arı Ekmeği Dolgulu ve Ham Ballı, Yer Fıstıklı, Fındıklı, Dolgulu Karışık çikolata çeşitleriyle 7’den 70’e en keyifli bayramları sağlıkla ve lezzetli dolu kutlamaya davet ediyor.

BEE’O’dan Dünyada Bir İlk: Propolisli Ballı Çikolata!

İlave yağ ve şeker içermeyen BEE’O Propolisli Ham Ballı Çikolata, ham bal, kakao ve Saf Anadolu Propolisini bir araya getiriyor. Hem çocukların hem de yetişkinlerin tattıkları andan itibaren vazgeçilmezi olan bu doğal lezzet sadece www.beeo.com.tr ‘ye özel satışa sunuluyor.

BEE’O Propolis Arı Ekmeği Ham Bal Dolgulu Çikolata ile Sağlıklı ve Leziz Bayramlar…

Doğal probiyotik gıda arı ekmeği ile formülize edilen BEE’O Propolis Arı Ekmeği Ham Bal Dolgulu Çikolata, ilave yağ, şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermiyor; sağlıkla tüketilmesi adına sadece ham bal ile tatlandırılıyor. 7’den 70’e herkesin damak tadına hitap eden bu lezzet doğal probiyotik özellikte olan arı ekmeği, ham bal, kakao ve Saf Anadolu Propolisi içeriyor.

Tam Bir Lezzet Kutlaması: BEE’O Ham Ballı Yer Fıstıklı Fındıklı Dolgulu Karışık Çikolata

Anadolu Propolisi ve ham bal içerikli çikolatalarıyla damakları şenlendiren BEE’O, daha çok çeşit aroma arayanlar için özel olarak geliştirdiği Ham Ballı Yer Fıstıklı Fındıklı Dolgulu Karışık Çikolata çeşidiyle hem kendini hem de sevdiklerini şımartmak isteyenlerin favorisi… Damakta tam bir lezzet kutlaması yaşatan BEE’O Ham Ballı Yer Fıstıklı Fındıklı Dolgulu Karışık Çikolata 6’lı ve 12’li seçenekleriyle www.beeo.com.tr üzerinden bu bayramı lezzetle taçlandırmak isteyenleri bekliyor.

PAYLAŞ