EMOTION DEODORANT’IN YENİ MARKA YÜZÜ HANDE ERÇEL OLDU

Writer: NYX Magazine

Date: 15/06/2024

PAYLAŞ

Türkiye’de kadın deodorant pazarının lideri olan Evyap’ın lider markası Emotion’ın yeni reklam kampanyası “Zararı Yok”un yüzü başarılı oyuncu Hande Erçel oldu. Alüminyum içermeyen, vücudun doğal terleme dengesine zarar vermeyen Türkiye’nin ilk vegan kadın sprey deodorantı ve roll on markası Emotion, bu kampanyasında terlemekten korkulmamasını çünkü Emotion ile gözenekleri kapamadan gün boyu korumanın mümkün olduğunu gözler önüne seriyor.

Yılın En İddialı İş Birliği

Kadın deodorant pazarının lideri Emotion, yılın iş birliğine ünlü ve başarılı oyuncu Hande Erçel ile imza attı. Reklam alüminyum içermeyen ve gözenekleri tıkamayan Emotion ile doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunun üstesinden rahatça gelinebileceği gösteriliyor.

Farklı mekan ve konularla örülen reklam filmi için Hande Erçel, “Türkiye’nin en çok satan kadın deodorant markası ile bir araya gelmek harika bir duygu.  Hayata dahil olup anın tadını çıkaranlardan biriyim; dans ediyor, spor yapıyor, setlerde uzun saatler süren çekimlerde bulunuyorum ve bu hayatımın bir parçası. Hayatımızın her anını özgürce kucaklayabilmemiz için gönül rahatlığıyla hareket etmemiz gerekiyor, burada benim tercihim Emotion. Umarım bütün kadınlar benim gibi Emotion ile terlemekten korkmadan hayatın her anını özgürce kucaklayabilirler” dedi.

Lider Kadın Deodorant Markası Olmaya Devam Edeceğiz

10 farklı deodorant ve 5 farklı roll on serisinden oluşan Emotion, Türkiye’de kadınların bir numaralı tercihi. Hande Erçel ile hayata geçirdiği yeni reklam kampanyası ile terlemenin “Zararı Yok” diyen marka bu iş birliği ile Türkiye’nin lider kadın deodorant markası olmaya devam etmeye kararlı olduğunun altını çiziyor. Bugüne kadar birbirinden farklı koku seçenekleri ile tüketicisinin beğenisini kazanan marka, bu yazın öne çıkan deodorantı “Emotion Ocean Fresh” ile de kadınlara ferahlatıcı ve özgürleştirici bir yazın müjdesini veriyor.    

Emotion x Hande Erçel iş birliği ve yeni reklam filmi hakkında konuşan Evyap Kişisel Bakım Kategorisi Pazarlama Lideri Zeynep Kalkandelen Kırateli, ‘’Reklam kampanyamız, Hande’nin enerjisi, pozitifliği ve yaklaşımı ile başka bir boyut kazandı. “Terlemekten Korkma” mesajının altını uzun bir süredir hem reklam kampanyalarımızda hem de müşterilerimize ulaştığımız diğer kanallar aracılığı ile çiziyoruz. Bu sene de “Zararı Yok” diyerek mesajımızı devam ettirmek istedik.  Reklam filmimizde, ürünümüzün işlevselliğinin altını çizerek, hayatın istediğin her anında özgürce var olmanın zararı olmadığını yine hayatının içerisinden yansıttığımız sahnelerle vermeyi hedefledik ve ortaya çok sevdiğimiz bir iş çıktı.

Emotion, Türkiye’nin önde gelen kişisel temizlik ve hijyen şirketlerden Evyap’ın lokomotif markalarından. Bu kampanyayı düşünürken Evyap’ın yenilikçi bakış açısına uygun olmasına özen gösterdik. Sektörde lider marka olmanın sorumlulukları vardır buna bağlı olarak ayrıca beklentiler de oluşur. Biz de bu bilinç ve sorumlulukla tüketicimize yaklaşmaya özen gösteriyoruz. Bunu hem ürünümüzün içeriği hem de iş birliklerimizle göstermeye gayret ediyoruz. Ekip olarak çok heyecan duyduğumuz ve keyif aldığımız bir süreç oldu, umarız herkes beğenir”dedi.

Emotion’ın Türkiye’nin lider kadın deodorant markası olması hakkında:

*NielsenIQ Toplam Deodorant-Kadın kategorisi Kadın Aerosol segmenti, Toplam Türkiye Nisan 2023 – Mart 2024 tonaj verilerine dayanmaktadır.

PAYLAŞ