Yaz Ruhunu Hissedeceksiniz

Writer: NYX Magazine

Date: 15/06/2024

PAYLAŞ

Sarar Group’un ev tekstili markası Sarev, İlkbahar&Yaz Koleksiyonu ile yaz mevsiminin enerjisini yaşam alanlarına taşıyor. Keten ve pamuk gibi doğal kumaşlara yer verilen yeni sezonda; çiçek desenleri ve soft renkler ön plana çıkıyor. 

Ev tekstili sektörünün önde gelen markalarından Sarev, doğal tonlar, modern desenler ve yüksek kaliteli materyallerle tasarladığı yeni koleksiyonu ile evinizin atmosferini değiştirmeyi amaçlıyor. Zarif detaylarla süslenmiş özel tasarımlar, evinizin her köşesine şıklık ve konfor getirirken, günlük kullanımda pratiklik sağlayan ürünler farklı zevklere hitap ediyor. Sarev, yaz davetlerinden günlük kullanıma kadar yaşam alanları için kendine özgü bir stil ve estetik anlayışı sunuyor.

Sarev 2024 İlkbahar&Yaz Koleksiyonu Beğeni Toplamaya Devam Ediyor

Sarar geleneğinden gelen yüksek kalite anlayışını, modernlik ve doğallık ile bir araya getiren; yeni sezon ev tekstili severler tarafından yoğun ilgi görüyor. Koleksiyonda; modern ve romantik çiçek desenleri, doğal dokular ile buluşarak yaşam alanlarına benzersiz bir şıklık getiriyor. Büyük beğeni toplayan koleksiyona dair tüm detayları Sarev mağazaları ve sarar.com/sarev’de inceleyebilirsiniz.

Kadıköy Cemil Topuzlu Sarev mağazası; yaz aylarının tazeliğini ve keyfini masaya taşıyan özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Doğa Huriye Özkaya’nın hostluğunda gerçekleşen etkinlikte Sarev sofra grubu ve yatak örtüsü takımlarını yakından incelenme şansı bulundu. Margauxthecook’un eşsiz tariflerine Beta Tea’nin lezzetli çayları eşlik ederek; keyifli bir sohbet ortamı oluşturuldu. İlhamını doğadan alan koleksiyonu keşfederken, yazın tazeliğini yaşam alanlarına taşımanın yollarının vurgulandığı davette; keten ve müslin kumaşlar ön plana çıktı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarar Group Yönetim Kurulu Üyesi Sara Sarar: “Sarar Group olarak 80. yılımızı kutlamanın mutluluğu içerisinde ev tekstili markamız Sarev’i de büyütmeye devam ediyoruz. Bu çerçevede yurtiçinde 350, yurt dışında ise 40 farklı noktada faaliyetlerimizi sürdürerek, markamızı her geçen gün daha fazla kişi ile buluşturmaya hedefliyoruz. 2024 İlkbahar&Yaz Koleksiyonu’muz ile en şık ve kaliteli ürünleri Sarev tutkunlarının ilgisine sunarken; nevresim takımlarından yatak örtülerine, pike takımlarından kırlentlere kadar pek çok yeni ürünümüzle ev dekorasyonu severlerin gönlünü fethetmeyi amaçlıyoruz. Stoklarını yenilediğimiz İlkbahar&Yaz sofra grubu ürünlerimizle sofraları renklendirirken, masa örtüsü, peçete, runner ve diğer sofra aksesuarlarımız ile yaz davetlerine ve aile yemeklerine şıklık katacağız” şeklinde konuştu. 

PAYLAŞ