Bodrum ve Sanatın Buluşması

Writer: NYX Magazine

Date: 17/06/2024

PAYLAŞ

Caresse Bodrum’un geçtiğimiz yaz hayata geçirdiği ve kültür-sanat turizmine önemli bir katkıda bulunduğu Caresse ART, bu yıl uluslararası bir nitelik kazanarak ‘’Artistic Integrity Unity’’ mottosuyla 22 Haziran’dan itibaren sanatseverlere kapılarını açıyor.

Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii’nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum sanat turizmine öncülük etmek ve yön vermek amacıyla 2023 yaz sezonunda Caresse Art projesini hayata geçirmişti. 

Küratörlüğünü Elçin Sümer’in üstlendiği ve “Artistik Integrity” mottosuyla şekillenen Caresse Art projesi, 2024 Yaz sezonunda da pek çok sanatçıya ve esere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 

Bu yıl uluslararası bir platforma taşınan ve mottosunu ‘’Artistic Integrity Unity’’ olarak belirleyen Caresse Art Projesi; multi disipliner sanat anlayışını yansıtırken, sanatı yaşamın her noktasında görünür kılarak oluşturduğu yenilikçi atölyelerini, sanatçı performanslarını, vizyoner turlarını ve söyleşileri 22 Haziran’dan itibaren sanatseverlerle buluşturuyor.

250’den Fazla Sanatçı, 1000’den Fazla Eser Caresse Art’ta!

Avrupa’nın en büyük sanat müzesi Caresse Art, 250’den fazla ulusal ve uluslararası bir çok galeri ve sanatçının 1000’den fazla çağdaş sanat eserine ev sahipliği yapıyor. 42.000 metrekarelik bir alanda otel mimarisiyle entegre bir şekilde sergilenen eserler dileyen misafirler için aynı zamanda mobil cihazlar ile müze örgüsünde özel seslendirme ve maping deneyimiyle de sunuluyor. 

Caresse Art ‘’Artistic Integrity Unity’’ 2024 Kasım ayı sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

PAYLAŞ