Yeni Marka Alarmı

Writer: NYX Magazine

Date: 26/06/2024

PAYLAŞ

Türkiye’nin ve dünyanın sevilen markalarına ev sahipliği yapan Boyner, seçkisine eklediği yeni markalarla benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor. Bu yeni markalardan biri de, özgür ve macera dolu tarzıyla dikkat çeken ‘Jeep’ oldu. Doğada veya şehirde özgün bir tarzın yansıması olan Jeep, kadın, erkek ve çocuklara özel modern tasarımlarıyla fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Türkiye’de sadece Boyner’de yer alan Jeep, doğanın kalbinde veya şehrin dinamizmi içinde çağdaş tarzıyla dikkat çekmek isteyenlerin yeni yol arkadaşı olmaya aday.

Şehir hayatında rahatlığı tercih eden veya maceracı ruhuyla doğada olmayı sevenlerin içinde kendini mutlu hissedeceği bir koleksiyona imza atan Jeep, minimalist tarzıyla yalın bir görünüm sunuyor. Boyner’in özel markası olan Jeep, tarz olduğu kadar fonksiyonel yapısıyla da dikkat çekiyor. Su itici özellikli inovatif parçalar ve yüzde 100 pamuklu, esnek ve teknik kumaşlar Jeep’in yeni koleksiyonunda öne çıkıyor.

Topçuoğlu: “Şehrin dinamik yapısına uyum sağlayan ama aynı zamanda doğaya ve aktif yaşama tutkun olan iki markayı bir araya getirmenin heyecanını paylaşıyoruz” 

Jeep’in yansıttığı özgür tarzın Boyner deneyimiyle buluşmasına değinen Boyner Büyük Mağazacılık Özel Markalar Genel Müdür Yardımcısı Burak Topçuoğlu, “Boyner’in marka karmasının her geçen gün artmasından heyecan duyuyoruz. Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir seçki ve özel markalarımızla her tarza ve her koşula, ortama uygun koleksiyonlar sunuyoruz. Doğada olma ve hayatı özgürce yaşama merakı, sunduğumuz deneyimin önemli bir parçası. Dinamik ve her zaman yenilikçi olma yaklaşımımızla Jeep’in yansıttığı macera ve yenilikleri deneme tutkusu bizi bir araya getirdi. Doğa ile şehirli yaşamın buluştuğu bu şık ve konforlu tarzın, Boyner ile beraber müşterilerimizin hayatına farklı bir moda anlayışı katacağına inanıyoruz.” dedi. 

Maceralara Eşlik Eden Özgür Bir Tavır

Hem şehrin ritmine ayak uyduran hem de doğada görmeye alışkın olduğumuz Jeep’in, özgür ve doğa tutkunu tavrını tasarımlarına yansıtan koleksiyonunda üç farklı tarz ön plana çıkıyor. 

Erkek koleksiyonunda, field ceketler ve over size t-shirtler dikkat çekerken, teknik kumaşlar ve pamuklu kargolarla tamamlanan alt parçalar, şehrin içindeyken bir anda doğada olmayı sevenlere konfor sağlıyor. Alt parçalarla uyumlu büyük cepli yelek ve yağmurluk kombinasyonları, rahatlık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. 

Kadın koleksiyonunda bomber ceketler, şortlu takımlar, yürüyüş yaparken ya da şehirde rahat bir tarzın temsilcisi oluyor. Öte yandan tulumlar ve jogger’lar şıklığı ve rahatlığı birleştiriyor. Çocuk koleksiyonunda ise hareket özgürlüğü tanıyan konforlu parçalar, çizgili elbiseler, Jeep baskılı t-shirtler ve paraşüt kumaşa sahip etekler yenilikçi ve modern duruş sergiliyor.

Genç ve Şehirli Bir Ruhu Yansıtan Renkler

Jeep koleksiyonundaki tasarımlar, dokusu ve renkleriyle yaz mevsimini kucaklıyor. Lacivert, mavi, yeşil, siyah, mor, bej ve beyaz koleksiyonda en çok tercih edilen renkler arasında yer alıyor. Jeep’in maceracı ruhunu yansıtan bu renkler yine şehrin içinde daha özgür ve rahat bir tarz ortaya koyuyor.  

Pratik ve fonksiyonel kullanım için tasarlanan koleksiyonda sezonun trendi lacivert ve hardal renkleri çizgilerle birleşerek dinamik bir görünüm ortaya çıkarıyor. Modanın vazgeçilmez renklerinden siyah ve griler ise karmaşadan uzak, sakin bir görünüm sunuyor. 

Her an heyecan dolu bir yola çıkmaya hazırlananların yanında olan Jeep, yeni koleksiyonu ile Boyner mağazalarında, boyner.com.tr’de, Boyner uygulamasında ve Boyner Now’da özgür ruhlu macera tutkunlarını bekliyor.    

PAYLAŞ