Hem Cidinizi Hem Denizleri Koruyun

Writer: NYX Magazine

Date: 26/06/2024

PAYLAŞ

Bilinçli cilt biliminin öncüsü Comfort Zone, sürdürülebilirlik ve etkinlik konusundaki kararlılığını SUN SOUL güneş bakım ürünleri serisiyle bir kez daha kanıtlıyor. Sıcak yaz günlerinde hem cildinizi hem de gezegenimizi koruma altına almak artık mümkün. Bazı güneş kremlerinin deniz ekosistemine zarar verdiği bilinmektedir. Bu çevresel farkındalık ile hareket eden Comfort Zone, cilt ve okyanus dostu SUN SOUL serisini gururla sunuyor.

Comfort Zone SUN SOUL serisi, “Bilinçli Cilt Bilimi” felsefesini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Cilt için güvenli, fotostabil güneş filtreleri ve anti-aging etkili özel DNA-DEFENSE PEPTIDE sayesinde klinik olarak kanıtlanmış olan seri, kullanıcılarına UVA/UVB koruması ve yaşlanma önleme özellikleri sunuyor.  

Comfort Zone SUN SOUL ürünleri, %96,5’e kadar doğal kaynaklı bileşenler içerir ve deniz canlılarına karşı da zararsız içeriğe sahiptir.  Dermatolojik olarak test edilmiştir. Veganlara uygun olan bu ürünler kimyasal maddeler içermez, bilimsel formüller ile hazırlanmıştır. Tüm cilt tipleri ve yaşam tarzlarına uygun farklı dokular, SPF’ler ve ambalaj seçenekleri mevcuttur.

YAŞLANMA KARŞITI UVA-UVB FİLTRELİ YÜZ GÜNEŞ KREMİ

Bilinçli ve etkili güneş bakımı için mükemmel seçim: SUN SOUL FACE CREAM SPF 50+ Yaşlanma Karşıtı UVA-UVB Filtreli Yüz Güneş Kremi. Yaşlanma karşıtı DNA-Defense peptidi ile cildinizi yaşlanma belirtilerine karşı korurken, antioksidan Acerola özü ile serbest radikallerin zararlı etkilerini nötralize eder. Leke karşıtı hop özü ise cildinizde güneş lekelerinin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Fotostabil ve nano olmayan filtreler ile güçlendirilmiş bu ürün, yüksek etkili güneş koruması sunar. Hassas ciltler için veya dermatolojik tedavilerden sonra önerilen formülü, dehidrasyonu önler ve ince çizgilerin ve lekelerin görünümünü azaltır.

Kokusuzdur. Her cilt tipine uygundur. Kullanım esnasında rahatsızlık vermez.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 2.244 TL

SUN SOUL FACE & BODY AFTER SUN

GÜNEŞ SONRASI YÜZ VE VÜCUTTA SERİN ETKİ

Güneşte geçirilen muhteşem bir günün ardından, cildinizin ihtiyacı olan rahatlamayı Sun Soul Face & Body After Sun Güneş Sonrası Yüz ve Vücut Kremi ile sağlayın. Bu ferahlatıcı krem, hafif dokusu ve zengin içeriğiyle cildinize hak ettiği özeni sunar.

Yaşlanma karşıtı DNA-Defense peptidi, cildinizi dış etkenlere karşı korurken, yatıştırıcı Physalis angulata özü güneşin yıpratıcı etkilerini hafifletir. Nemlendirici Abyssinan ve Argan yağları ile zenginleştirilmiş formülü, cildinize derinlemesine nem sağlar, onu yumuşak ve ipeksi bir dokunuşa kavuşturur.

%95,5 doğal kaynaklı içeriklerle bilinçli formül.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 2.309 TL

PAYLAŞ