Arılardan Gelen Acil Yardım

Writer: NYX Magazine

Date: 27/06/2024

PAYLAŞ

2013 yılında oğlunun bağışıklık sorununa çözüm bulmak amacıyla propolis üretimine başlayan Arı Ürünleri Uzmanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, bu hayalini herkese ulaştırmak için harekete geçti. İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te kurduğu BEE’O Propolis, Türkiye’nin ilk yerli propolis üreticisi olarak sektörde öncü konuma geldi. İnovatif çalışmalarıyla fark yaratmaya devam eden ve yeni cilt bakım kategorisiyle de dikkat çeken BEE’O, geçtiğimiz günlerde APICARE ve APIBEAUTY serilerini birçok ünlü ismin katıldığı bir lansmanla tanıttı. Bu kategoride yer alan ve yaz-kış demeden anında bakım sağlayan saf Anadolu propolisi, arı sütü, ham bal gibi besleyici ve doğal içerikleriyle 7’den 70’e her cildin ihtiyacı olan yoğun ve besleyici bakımı sağlayan BEE’O APICARE S.O.S Yoğun Bakım Kremi, %100 doğal formülü ile yaz boyunca tatil çantanızda ayırmamanız gereken bir ürün…

Türkiye’nin yenilikçi ve ödüllü yerli markası BEE’O, arılardan gelen güzelliği ve bakımı her alanda yaşatıyor. Anadolu propolisi, arı sütü, ham bal, zeytinyağı, mineral çinko, B5 ve E vitamini içeriklerine sahip olan BEE’O Apicare S.O.S. Yoğun Bakım Kremi herhangi bir yaralanma, tahriş, böcek ısırığı gibi durumlarda onarıcı bir ilk yardım rolü üstlenirken, tırnak etleri dahil olmak üzere cildin ihtiyacı olan yoğun nem bakımını da sağlıyor. Hassas ciltlerin de kullanımına uygun olan bu kremin etkileri saymakla bitmezken, 15 ml.’lik ve taşınabilir ambalajlamasıyla da her an ve her yerde adeta kahraman gibi yardıma yetişiyor.

Anında Bakım Anında Etki…

BEE’O Apicare S.O.S. Yoğun Bakım Kremi’nin özünde yer alan arı sütü zengin besin bileşimi ile cilde yoğun bakım sağlarken, derinlemesine de nemlendiriyor. Ciltteki kolajen sentezini de destekleyen arı sütü, düzenli kullanıldığında gözle görülür bir şekilde cildin daha esnek ve daha canlı görünmesine yardımcı oluyor. Yine içeriğinde yer alan patentli BEE’O saf Anadolu propolisi ise yüksek antioksidan etkisi ile cildin kendi kendini onarmasına destek sağlarken aynı zamanda cildi besliyor ve nem dengesini koruyor. Cildin doğal koruyucu bariyerini güçlendiren ve yenilenmesini destekleyen B5 ve E vitaminleri ile zeytinyağı, yoğun nemlendirme özelliğini de taşıyor. Hücre yenilenmesini destekleyen mineral çinko özü, cilt lekelerine de iyi geliyor ve cilt bariyerinin bütünlüğünü destekliyor.

BEE’O APICARE S.O.S Yoğun Bakım Kremi; 234,90 TL

PAYLAŞ