Güzelliğinizi Parlatacak O Gloss

Writer: NYX Magazine

Date: 27/06/2024

PAYLAŞ

Deborah Milano Super Gloss serisi güneşi bile kıskandıran ışıltısıyla bu yaza damgasını vuruyor. Hilal Altınbilek’in reklam yüzü olduğu Deborah Super Gloss’un yüksek pigmentasyonu ve içeriğindeki parlaklığı artırıcı polimerlerle ilk sürüşte ışıl ışıl dudaklar vadediyor! 

İtalya’nın 1 numaralı makyaj markası Deborah Milano’nun Super Gloss serisi, yüksek pigmentasyonu ve içeriğindeki parlaklığı artırıcı polimerlerle ilk sürüşte ışıl ışıl dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. E Vitamini ve nar yağı ile zenginleştirilen formülüyle dudaklarınıza canlılık kazandırmanıza ve beslemenize destek oluyor. 

İtalyan tasarımcı Mario Trimarchi’nin 3 boyutlu modern Milano tasarımlarından esinlenilerek yaratılan şık ambalajıyla dikkat çeken Deborah Milano Super Gloss, ustalıkla tasarlanan kapağı ve yumuşak aplikatör ucuyla rahat ve kusursuz bir uygulama sunuyor.

Geliştirilmiş formülü sayesinde dudaklarınızda yapışkanlık hissi bırakmayan Deborah Milano Super Gloss, bir adet transparan seçeneğinin yanı sıra birbirinden güzel 7 farklı renk seçeneği ile Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda sizleri bekliyor.

Deborah Super Gloss Transparent No: 01

Deborah Super Gloss Pearly Rose No: 02

Deborah Super Gloss Pearly Cherry No: 04

Deborah Super Gloss Pearly Coral No: 05

Deborah Super Gloss Red No: 06

Deborah Super Gloss Pearly Chestnut No: 08

Deborah Super Gloss Brown Rose No: 09

PAYLAŞ