71. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nden Beymen’e Ödül

Writer: NYX Magazine

Date: 27/06/2024

PAYLAŞ

Beymen’in geride bıraktığı yarım asır kutlamaları kapsamında hayata geçen; sergi, kitap ve belgeselden oluşan üçlemesi ile lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolculuğunun izini süren “Golden Opulence”, 71. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nden Türkiye’ye Bronz Aslan’ı getirdi.

Dünya çapında ses getiren yaratıcı projelerin kutlandığı ve ödüllendirildiği Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali, bu yıl 17-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşti. Dünyanın önde gelen markalarını, fikir önderlerini, pazarlama ve iletişim profesyonellerini bir araya getiren festival bünyesinde gerçekleştirilen ödül töreninde bu yıl Türkiye’nin lüks moda ve yaşam stili destinasyonu Beymen, geride bıraktığı yarım asrına özel lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolcuğunun izini sürdüğü Golden Opulence kutlaması ile Luxury & Lifestyle Lions kategorisinde Partnerships / Collaborations ile Bronz Aslan ödülüne layık görüldü. Bu yıl Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali’nde shortlist’e kalan finalistler arasından Türkiye’ye aslan getiren tek ödül ise Beymen’in oldu. 

Modaya yön veren 50 dünya markasının Beymen için bu topraklardan aldıkları ilhamla tasarladıkları eserleri buluşturan “Golden Opulence” sergisinin pazarlama iletişimini TBWA, sergi tasarımını ise Bureau Betak gerçekleştirdi. 6 Kasım – 15 Aralık 2023 tarihleri arasında Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen sergi 50 bini aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı.

PAYLAŞ