Yaz Eğlencelerinin Yeni Adresi

Writer: NYX Magazine

Date: 27/06/2024

PAYLAŞ

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda 25 yıldır lezzet tutkunlarını ağırlamaya devam eden Çömlek Restoran, yaz boyunca özel davetlerinize de ev sahipliği yapıyor.  Deneyimli ekibi ve birbirinden lezzetli yemek ve kokteyl çeşitleriyle Çömlek Restoran, etkinliğin içeriğine göre bütçenize özel menüler hazırlıyor, servis ya da organizasyon bedeli almıyor. Çömlek Restoran, doyasıya eğleneceğiniz ve yıllarca anılarınızda yer alacak özel günlerinize de 25 yıllık tecrübesiyle damga vuruyor. 

İstanbul’un ünlü Çamlıca Tepesi’nde müdavimlerine Çamlıca Kulesi ve Adalar manzarası eşliğinde, geleneksel Türk Mutfağı tatlarının keyfini yaşatan Çömlek Restoran, yaz ziyafetlerine lezzet katıyor. Zengin menüsü ile Türk Mutfağı’nın seçkin lezzetlerini müdavimleriyle buluşturan Çömlek Restoran, 110 kişilik özel salonuyla yaz eğlencelerinin de yeni adresi oluyor. Lezzet ustası şeflerin özel malzemeler kullanarak hazırladığı menülere ev sahipliği yapan Çömlek Restoran, kına gecelerinden nişan törenlerine, düğün yemeklerinden iş toplantılarına kadar güler yüzlü ekibi ile misafirlerini yaz aylarında da ağırlamaya devam ediyor. 

Bütçeye uygun menüler hazırlanıyor

Etkinliğin içeriğine göre bütçeye uygun menüler hazırlayan Çömlek Restoran, özel günlerde yemek menüsü dışında servis ya da organizasyon ücreti talep etmiyor. Özel etkinlikler için Çömlek Restoran’ı tercih edenler dışarıdan sanatçı, orkestra, dj, dansçı, süsleme ve fotoğrafçı getirebiliyor. Salonda her gün saat aralığı olmaksızın organizasyon yapılabiliyor. Hafta içi ve hafta sonu aynı fiyat politikasıyla hizmet veren Çömlek Rastoran’da etkinlikler 23:00’te sona eriyor. Mekanda ücretsiz otopark ve mescid de bulunuyor.

Özel günlere 25 yıllık tecrübeyle damga vuruyor

Başka şubesi bulunmayan Çömlek Restoran, imza ürünü olan ve taş fırında pişen çömlek kuru fasulyenin yanı sıra tereyağlı süzme mercimek çorbası, dana buttan tereyağıyla pişirilen Rize’ye has kavurması, Akçaabat köftesi, kuşbaşı etli kara lahana sarması ve meşhur kolot peynirinden yapılan tereyağlı mıhlaması ile misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Şefin önerisinde yer alan hamsili pilav ve turşu kavurması seçenekleri ile de Karadeniz yöresel lezzetlerini yine yöresel tatlılarla taçlandırarak tamamlayabiliyor. Zengin menüsü ve 25 yıllık deneyimiyle Çömlek Restoran, özel günlerinizde de iş arkadaşlarınız, dostlarınız, aileniz ve sevdiklerinizle sizleri bekliyor. 

PAYLAŞ