Tan Sağtürk Dans Akademi Eğitimleri ile Dans Tutkusu

Writer: NYX Magazine

Date: 27/06/2024

PAYLAŞ

Uluslararası standartlardaki hizmet kalitesiyle kişiye özel tatil anlayışını benimseyen Ela Excellence Resort Belek, doğanın canlandırıcı gücü eşliğinde misafirlerine sunduğu çeşitli etkinliklerle tatil keyfini benzersiz bir deneyime dönüştürüyor. Ela Excellence Resort Belek; Tan Sağtürk Dans Akademi eğitmenlerince Temmuz ve Ağustos aylarında hem çocuklar hem de yetişkinlere sunduğu özel grup dans atölyeleri ile dansın büyüsü ve coşkusunu misafirlerine yaşatmaya hazırlanıyor. 

Ela Excellence Resort Belek; tüm yaş grubu çocuklara hitap eden Everland Kids World’ün eğitici ve eğlenceli aktiviteleriyle tatili en az yetişkinler kadar çocuklar için de unutulmaz kılıyor. Çocuklar için ayrı bir dünya yaratan Ela Excellence Resort Belek, Tan Sağtürk Dans Akademi ile 7-9, 9-12 ve 13 üzeri yaş kategorilerine uygun Street Jazz dans eğitimleri yanı sıra yetişkinler için bale atölyeleri ile dansın coşkusunu excellence bir şekilde yaşatıyor. 

Dansın bedensel ve ruhsal sağlığı destekleyen bir sanat olduğunu benimsediklerini vurgulayan Ela Excellence Resort Belek Turizm Koordinatörü Korhan Alşan açıklamasında; ‘Ela Excellence Resort Belek olarak Tan Sağtürk Dans Akademi ile gerçekleşen iş birliğimiz ile çocuklar başta olmak üzere dansa ilgi duyan yerli yabancı tüm misafirlerimizin tatilde bu keyfi yaşamalarını istiyoruz. Ela Excellence Resort Belek’in iyileştirici doğası eşliğinde bedensel ve zihinsel olarak huzur bulacaklarına inanıyoruz. Misafirlerimize dansın büyülü dünyası eşliğinde tatilde özgürleşme fırsatı sunduğumuz için mutluluk duyuyoruz’ dedi. 

PAYLAŞ