Yenilenebilir Pamuk ile Sürdürülebilir Şıklık

Writer: NYX Magazine

Date: 27/06/2024

PAYLAŞ

H&M, yenilenebilir pamuğa odaklandığı, rahat ve şık plaj kıyafetlerinden oluşan H&M Studio Mini Summer Capsule Koleksiyonu’nu sunmaktan mutluluk duyuyor. İki maksi elbise, iki kaftan ve birbiriyle uyumlu crop üst ve etekten oluşan bu mini kapsül koleksiyonun her bir parçası Rejeneratif Organik Sertifikalı® pamuktan üretilmiştir. H&M Studio Mini Summer Capsule Koleksiyonu, 4 Temmuz 2024 tarihinde hm.com adresinde online olarak satışa sunulacak. 

H&M Studio Mini Summer Capsule, tatil ruhunu ve seyahat tutkusunu değerli el sanatlarına vurgu yaparak eşsiz detaylarla birleştiriyor. Koleksiyonun öne çıkan parçası, narin çiçek aplikeleriyle süslenmiş, gün batımı tonlarındaki askılı maksi bir elbise. Şık ve rahat bir siluete sahip olan siyah halter yakalı maksi elbise ise kloş eteği ve spagetti askılı bağları ile koleksiyona dramatik bir dokunuş katıyor. Kaftan stili olan diğer iki elbise, özel desenleri ile günlük giyim ve plaj için eşsiz seçenekler sunarken, gün batımı tonlarındaki sarı soyut aplike girdaplarla işlenmiş kloş etek ve crop üst kombinasyonu koleksiyona şirin bir hava katıyor. 

Her bir parça, Rejeneratif Organik Sertifikalı® pamuk kullanılarak üretilmiştir. Bu pamuk, yapay böcek ilacı veya gübre kullanılmadan yetiştirilmiş olup, genetiği değiştirilmiş organizma (GDO) içermez. Rejeneratif Organik Sertifikalı® Pamuk tarım, hayvan refahı, toprağın yenilenmesi ve üretimin doğallığına odaklanır. 

H&M Kadın Giyim Tasarım Müdürü ve Kreatif Danışmanı Ann-Sofie Johansson, koleksiyon hakkında şunları söylüyor: “Bu koleksiyonda, plajdan alıp açık havada akşam yemeğine götürebilecek, yaz tatil görünümlerinden oluşan harika tasarımlar sunmak istedik. Çok yönlülük ve dayanıklılık, tasarım ekibimiz için her zaman kilit önem taşıyor. Müşterilerimizin ulaşacakları, Rejeneratif Organik Sertifikalı standartlara uygun yüksek kaliteli pamuktan nihai yazlık elbiseleri tasarlamaya kararlıydılar.” 

H&M Studio Mini Summer Capsule Koleksiyonu ile sürdürülebilir şıklığı keşfetmek için 4 Haziran’ı bekleyin! 

PAYLAŞ