Latin Lezzetlerinin Rengarenk Yemek Kültürü

Writer: NYX Magazine

Date: 28/06/2024

PAYLAŞ

Maxx Royal Bodrum Resort Bünyesinde Latin Lezzetlerinin Rengarenk Bir Yemek Kültürünü Sunan Casa Sol Restaurant Açıldı. Farklı kültürlerin müthiş bir sentezi olan Latin mutfağının rengi bol restoranı Casa Sol ile Maxx Royal Bodrum Resort’da sıcak ve tropik ülkelerin lezzetlerine yelken açma zamanı!

Ege’nin kalbinde lüks ve zarafetin yeni buluşma noktası Maxx Royal Bodrum Resort, yaratıcılığın sınırlarını zorlayarak, gastronomi sanatını sofistike bir atmosferle harmanlayarak dünya markalarının en seçkin restoranları ile birlikte kendi özel mutfak ve özgün konsept restoranlarını sunmaya başladı.

Maxx Royal vizyonu ve girişimiyle, Maxx Royal Bodrum Resort’da konumlanan dünyaca ünlü uluslararası restoranların yanı sıra kendi özgün mutfağı ve restoranlarına özel zengin lezzet paletleri ve göz kamaştırıcı sunumları ile konuklarına ilham veren benzersiz bir lezzet yolculuğu da Bodrum gurme destinasyonuna ayrı bir değer kattı. 

Maxx Royal Bodrum’un 80’li yılların ruhunu taşıyan kendi bünyesinde yer alan restoranı Casa Sol, Latin mutfağının rengarenk bir yemek kültürü ve müziklerinin gerçek kimliğini sunuyor. Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfaklarının da geleneksek ve etnik yemek kültür ve tarihinin gelişmesine önem veren Maxx Royal Bodrum’un kendi bünyesinde yer alan Casa Sol restoranı da latin lezzet kültürüne bir övgü niteliği taşıyor.
 

Casa Sol’un İspanyol Karayip ve Latin yemeklerinden derinlemesine etkilenen mutfağı, sahilde kumların üzerinde yer alan masalarında tropikal otantik bir atmosfer sunuyor. Başrolde nefis tortilla ekmeklerinin olduğu deniz mahsullü taco’lardan, narenciyeli ceviche’lere kadar baharat ve soslar ile müthiş uyum sağlayan zengin latin lezzetler ile dolu sofraları Maxx Royal Bodrum sahilinin kumsalında karşınıza çıkıyor. Casa Sol, günden geceye geçiş yaparken, her konuğa kusursuz ve birinci sınıf bir deneyim vaat eden lüks ve zarafetin simgesi haline geliyor.

Casa Sol’un barının konseptini de Proof Creative  (Dünyanın En İyi 50 Barının Öncüsü) yaptı.

Barda Türkiye, Asya ve Güney Amerika’nın en iyi barmenlerinden oluşan etkileyici bir kadro yer alıyor. Her biri kendi benzersiz yeteneğini ve uzmanlığını ortaya koyarak her içeceğin sadece servis edilmesini değil kutlanmasını da sağlıyor.

Maxx Royal Bodrum’a özel olan bu kokteyl bar, ustalıkla tasarlanmış olup, gündüz güneşli bir sahilden gün batımında sofistike bir gece hayatı mekanına geçiş yapıyor. Casa Sol, plaj ortamının huzurlu ve sıcaklığı ile başlayan ve daha sonra bir kokteyl barın canlı enerjisine dönüşen özgün deneyimi ile Bodrum’un en merak edilen adresleri arasında da gelmeye başladı. Bu eşsiz restoranda İspanyol ve Afro-Karayip müziğinin duygulu ritimlerini yansıtan, canlı ve şenlikli atmosferi zenginleştiren canlı performanslar da yer alıyor.

Maxx Royal Bodrum’da her ziyaret unutulmaz bir yolculuğa dönüşerek Casa Sol’u da Bodrum’da sadece bir destinasyon değil, kültürel bir olgu haline getiriyor.

PAYLAŞ