Neşeli Bir Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 28/06/2024

PAYLAŞ

Swarovski bu bahar, Universal Products & Experiences ile ilk defa bir araya gelerek oluşturduğu mücevher ve ev koleksiyonları ile Good Luck Trolls’un 65. yıl dönümünü kutluyor.

Sevimli, ikonik karakterlerin büyüsünü Swarovski Kristallerinin ışığı yansıtan tasarımları ile birleştirerek, bu renkli iş birliği her iki markanın kalbindeki neşeli ruhunu ortaya koyuyor. İmza renklerinin gökkuşağından, karmaşık işçiliğe ve sevimli detaylara kadar, Good Luck Trolls x Swarovski bireyselliği desteklerken karşı konulmaz iyi hisleri ve pozitifliği simgeliyor.

Good Luck Trolls x Swarovski Mücevher Koleksiyonu

Kolye, ayarlanabilir bilezikler ve halka küpeler içeren İlkbahar/Yaz 2024 koleksiyonu; gül, menekşe, akuamarin ve zümrüt tonlarında Pointiage® tekniği ile yerleştirilmiş kristaller kullanılarak ustalıkla tasarlanıyor. Her biri ince bir işçilikle detaylandırılmış tasarım, büyüleyici bir ışıltıyla Good Luck Trolls’ün sevimli kişiliklerini hayata geçiriyor. Gözler ve karna eklenen kristaller Trolls’ün parlaklığını artırırken, imza uzun saçları her parçada ekstra ışıltı ile Swarovski’nin savoir-faire’ini sergiliyor. Koleksiyonu tamamlayan koyu yeşil ve altın tonlarında Good Luck Trolls motifli anahtarlık, fonksiyonel parçaların bile neşeyle dolu olmasını sağlıyor.

Good Luck Trolls x Swarovski Ev Koleksiyonu

Bu sevimli figürler, her bir parçayı oluşturan yüzlerce parıldayan yüzeyle Good Luck Trolls’un coşkusunu kucaklıyor.

Dört figürin Swarovski’nin neşeli renkleri olan mavi, yeşil, pembe ve sarıda, kristal süslemeli karınları ve kristal kolyeler ile detaylandırılıyor. Beşinci, büyük Troll figürü ise menekşe rengi cilalı saçlarıyla, Millenia mücevherlerinin ışıltısıyla tamamlanıyor.

GOOD LUCK TROLLS x SWAROVSKI

KOLYELER

Altın kaplama metal ve Pointiage® ile yerleştirilmiş yuvarlak kristallerden yapılan dört Trolls motifli kolye ucu zarifçe sallanarak ışığı yakalıyor. İki kolye ucu daha gündelik bir görünüm için mumlu pamuk kordonla sunulurken; koleksiyonda bulunan diğer kolye uçları, uyumlu altın tonlu zincirlerle şık bir son dokunuş sağlıyor. Aynı zamanda figürlerin gözleri ve karınlarında bulunan renkli kristaller ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Bu koleksiyon, pembe renginde kalp şeklinde saplama küpeler ve siyah mumlu pamuk kordonlu eşleşen bir Troll kolye ucundan oluşan bir seti de içeriyor. Zarif ve küçük olan bu parçalar, ayrı ayrı veya birlikte kullanılabiliyor.

KÜPELER

Zarif kristal kaplı halkalar, çıkarılabilir altın tonlu Good Luck Trolls motifinin eklenmesiyle esprili bir dokunuş kazanıyor. Pointiage® ile yerleştirilmiş kristaller, ışığı yansıtan parçayı canlandırarak çaba gerektirmeyen, çok yönlü bir kullanım sunuyor.

BİLEZİK

Siyah mumlu pamuk kordonda kristal ve altın tonlu Good Luck Trolls ile süslenmiş bu bilezik, nostaljik bir tarzı basit ama tatlı bir şekilde yansıtıyor.

ANAHTARLIK

Parlak altın tonlarında kaplanmış; saç, gözler ve karındaki zümrüt yeşili kristallerle süslenmiş Good Luck Trolls x Swarovski anahtarlık, sekizgen bir halka ile tamamlanıyor. Troll hayranlarına hediye etmek için zarif ve mükemmel bir hediye sağlıyor.

FİGÜRİNLER

Titizlikle 811 kristal yüzeyinden üretilen her bir Good Luck Trolls figürü, pozitif enerji yayıyor. Kristal kolyeler ve figürlerin karınlarında bulunan kristal dokunuş ile süslenmiş bu güzel koleksiyon parçaları neşeli bir parlaklık yayıyor. Büyük figürinler, toplamda 1199 kristal yüzeyi içererek, Swarovski’nin klasik Millenia esintili kolyesi ile süsleniyor.

Çarpıcı koleksiyon ve dünya çapında sevilen etkileyici Good Luck Trolls’a eğlenceli bir övgü sunuyor.

Good Luck Trolls x Swarovski Takı ve Ev koleksiyonları online olarak ve dünya çapındaki Swarovski mağazalarında mevcuttur.

PAYLAŞ