Minimalist ve Çağdaş Tasarım

Writer: NYX Magazine

Date: 03/07/2024

PAYLAŞ

Breda Watches’ın zarafet ve işlevselliği bir araya getiren tasarım anlayışı, Vakkorama’nın yaratıcı ve yenilikçi dünyası ile buluşuyor.  Breda’nın zamansız ve cinsiyetsiz tasarımlarının çağdaş estetikle yeniden yorumlandığı Revival, Jane ve Virgil koleksiyonları Türkiye’de sadece Vakkorama’da satışa sunuldu. 

Genç ve enerjik dünyasıyla ilham veren Vakkorama, ünlü saat markası Breda ile yenilikçi moda ve zamanı bütünleştiren bir iş birliğine imza attı. Türkiye’de ilk kez Vakkorama ayrıcalığıyla moda tutkunlarının beğenisine sunulan Breda Watches, en yeni koleksiyonu Revival’da klasik tasarımlarını modern dokunuşlarla yeniden yorumluyor. Geçmişin cazibesini günümüzün cesaretiyle zarif bir şekilde birleştiren ve küçük boyutlarda sunulan Revival Koleksiyonu, markanın tasarım veya kaliteden ödün vermeyen erişilebilirlik felsefesini pekiştiriyor.

Breda’nın Vakkorama’da moda tutkunlarıyla buluşan Jane ve Virgil koleksiyonları ise, zamansız tasarımı çağdaş estetikle harmanlıyor. Güzelliğin ve işçiliğin erişilebilir olmasını benimseyen bir anlayışla hazırlanan koleksiyonlardaki saatler, sedef kadranları ve karmaşık dokulu, zarif bilezikleri ile dikkat çekerken, derin altın ve gümüş kaplamalarıyla lüksü temsil ediyor. Her iki koleksiyon da tüketicilere çok yönlü bir stil ve modern bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Breda Watches’ın ilham veren tasarımları vakkorama.com.tr ve Vakkorama mağazalarında keşfedilebilir.

PAYLAŞ