Kérastase Elixir Ultime Yeni ve Doldurulabilir Şişede

Writer: NYX Magazine

Date: 03/07/2024

PAYLAŞ

Yeni Kérastase Elixir Ultime, tekrar doldurulabilir şişesi, yabani ve Fransız kamelya özleri içeren özel formülü ile  2 kat daha fazla parlaklık* sunuyor.

Kérastase‘nin “bakım markası” taahhütlerini vurguluyan ve sürdürülebilirlik konusundaki kararlılığını ortaya koyan yeni Elixir Ultime,  Fransız kamelyası ve argan yağı ile zenginleştirilen nadir ve güçlü bileşenler ile saçları besliyor, aydınlatıyor ve benzersiz bir parlaklık kazandırıyor. Saça %100 daha fazla parlaklık** kazandıran yeni Elixir Ultime, 96 saat elekriklenme karşıtı** yapısıyla daha yumuşak saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Saçı nemlendirirken güçlendiriyor, saç kırıklarını önlüyor, 230 derece ısıya karşı koruma** sunuyor.

Yeni Elixir Ultime‘in yeniden doldurulabilir şişesi, lüksün ve sürdürülebilirliğin mükemmel bir kombinasyonunu yansıtıyor. Zarafet, yeni doldurulabilir Elixir Ultime şişesinde, otantiklik ve sürdürülebilirlikle buluşuyor. Elixir Ultime’in orijinal lüks cam yapısını koruyan,  %30*** geri dönüştürülmüş camdan üretilen yeni şişe feminenliği temsil ediyor,  uzun ömürlü kullanım ve çevre dostu bir yaklaşım sunuyor. İkonik altın rengi gradyan ve özel işçilikli bant, lüks saç ritüeli deneyimini zenginleştiriyor. %95*** geri dönüştürülmüş plastikten üretilen kolay doldurma sistemi ise zamansız güzelliği çağdaş kaygılarla birleştiriyor.  

Yeni Elixir Ultime‘in Fransız kamelyasının kökeni olan Brittany’nin büyüleyici özüne bir övgü niteliğindeki kokusu, taze bir aromatik macera sunuyor. Üst notalarda mandalina, frezya ve menekşe yapraklarıyla açılan, kalp notalarında sedir, menekşe çiçeği ve heliotrop bulunan yeni Elixir Ultime, dip notalarda  sandal ağacı ve misk ile derinleşiyor. 

Kérastase Elixir Ultime Oil Original, 75 ml, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 2.500 TL 

Kérastase Elixir Ultime Oil Original Refill, 75 ml, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 1.900 TL 

PAYLAŞ