Bu Tasarımlarla Yaz Bir Başka Yaşanıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 07/07/2024

PAYLAŞ

Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarının koleksiyonlarını bir araya getiren Gizia Gate, Yaz sezonunun benzersiz tasarımlarını moda severlerle buluşturuyor. 

Hakan Yıldırım, Dice Kayek, Lug Von Siga, Mehtap Elaidi ve Raisa Vanessa’nın en yeni koleksiyonları, yaz ruhunu yansıtan renkleri, etnik desenleri, günlük tasarımları ve özel günlerinize sofistike bir dokunuş katacak gece elbiseleriyle Gizia Gate mağazalarında sizleri bekliyor!

Hakaan Yıldırım, yeni koleksiyonunda sofistike detayları ve modern kesimleri ön plana çıkarıyor. İnce işlemeler, dantel detaylar, parlak dokular ve akıcı kumaşlar her bir parçaya zarif bir hava katıyor. Koleksiyona özgün bir kimlik kazandıran desenler ve renklerin yanı sıra asimetrik kesimler ve dikkat çekici yakalar her bir elbisenin benzersizliğini vurguluyor. Hakaan Yıldırım şıklığı ve zarafeti bir araya getiren detaylarıyla moda tutkunlarının gözdesi oluyor.

Dice Kayek Yaz 2024 koleksiyonu, canlı renklerin yanı sıra özellikle gül motifleri ve mint yeşili tonlarıyla dikkat çekiyor. Feminen duruşu nostaljik tasarımlarına yansıtan Dice Kayek, gül motifleriyle koleksiyona zarafet ve romantizm katarken, mint yeşili rengiyle tasarımlarına tazelik ve canlılık getiriyor. Ayrıca, mevsimin enerjisini yansıtan çizgi desenleri, fisto kumaşlar, fırfırlar ve işlemeler koleksiyona hareket katıyor. 

Lug Von Siga, imzası niteliğindeki desenleriyle sıcak günlerin enerjisini ortaya çıkarıyor. Çini sanatı ve desenlerinden ilham aldığı yeni koleksiyonuyla Lug Von Siga, vazgeçilmez parçaları olan maksi elbiseler, gömlekler ve palazzo pantolonlar ile yeşil ve turuncu tonlarını bir araya getiriyor. 

Mehtap Elaidi’nin Mezopotamya’da bulunan eski mozaiklerden ilham aldığı koleksiyonu; el yapımı unsurlar, mozaikten esinlenmiş baskılar, nakışlar, nazar boncuğu ve ay çiçeği gibi Mezopotamya’ya özgü bazı imgelerle ön plana çıkıyor. Birçok farklı renk ve kumaş içeren koleksiyon yenilikçi kesimlerle hareketli bir siluet yaratıyor. Gündüz stilini oluşturan parçaların yanı sıra parlak kumaş ve payetlerin başrolde olduğu elbiseler özel geceler için göz alıcı seçenekler sunuyor. 

Raisa Vanessa, bu sezon özellikle mezuniyet elbisesi arayışında olanlara ışıltılı ve şık tasarımlar sunuyor. Göz alıcı gece elbiselerinin yanı sıra günlük kullanıma uygun parçalar da içeren koleksiyonun renkleri ise derin lacivertler, zengin bordolar ve sofistike siyahlar, canlı kırmızılar ve parlak altınlardan oluşuyor. Raisa Vanessa, kadınlara güçlü bir ifade ve özgüvenli bir duruş sunan tasarımlarıyla modern kadının özgünlüğünü yansıtıyor.

PAYLAŞ