Fark YaratanTasarımlar

Writer: NYX Magazine

Date: 08/07/2024

PAYLAŞ

Enza Home, birbirinden şık aydınlatma ürünleri ve halılarla yaşam alanlarına benzersiz bir estetik katıyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, farklı dekorasyon tarzlarına uygun aydınlatma ürünleri ve halılarla evinizi tamamlıyor. Visions Koleksiyonu’nda yer alan Bakü Aydınlatma Serisi, modern tasarım detaylarını dairesel kurgusuyla birleştirerek bambaşka bir şıklık sunuyor. Abajur ve lambader ile bir takım olan Bakü, çift renkli silinebilir PVC başlığıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Abajurda metal ve mermer gövde olmak üzere iki alternatifi bulunan Bakü Aydınlatma Serisi’nin antrasit ve kiremit renk seçeneğiyle farklı mekanlarda kullanılabiliyor.

Tüm formları ile en estetik tasarım uygulamalarının başrolünde yer alan Fisso Abajur, baskılı şapkasıyla etkileyici bir görsellik de sunuyor. Lacivert, turkuaz ve beyaz tasarım alternatifleri bulunan Fisso Abajur, el yapımı gövdesiyle de dikkat çekiyor. Tüm formlarında silinebilir PVC tasarımına sahip olan Fisso Abajur, kolayca temizlenebiliyor.

Özgün desenleri ve sofistike zarafetiyle öne çıkan Spectrum Halı, şehirli dekorasyon anlayışının şık bir örneğini yaşam alanlarına taşıyor. Sık dokunmuş bir yapısıyla dikkat çeken Spectrum Halı, siyah/gri ve bej/gri olmak üzere 2 farklı renk ve 4 farklı boyut seçeneğiyle ihtiyaca uygun kullanım olanağı sunuyor. Neme ve küfe karşı dayanıklı olan Spectrum, kolayca temizlenebiliyor.

Modern tasarımıyla yaşam alanlarına şık bir dokunuş katan Santana Halı, özgün ve eklektik dekorasyon kurgularına mükemmel uyum sağlıyor. Gri tonlarındaki Santana Halı, 6 farklı boy alternatifiyle zenginleşen zamansız bir tasarım ortaya koyuyor. Su bazlı lekelere, neme ve küfe karşı dayanıklı olan Santana Halı, kolayca temizlenebiliyor.

PAYLAŞ