Yazın Enerjisi Yükseliyor

Writer: NYX Magazine

Date: 08/07/2024

PAYLAŞ

Sıcak günlerin en çarpıcı modelleri, kurtarıcı parçalar ve yazın favorisi doğal dokular Boyner’in marka seçkisinde moda tutkunlarını bekliyor. Plajda veya günlük yaşamda rahat bir görünüm sunan keten dokulu parçalar, sandalet ve espadrillerle kullanıldığında yaz enerjisini yükselten bir tarzın temsilcisi oluyor.

Her tarza özel marka ve seçkilerle sezonun en hit parçalarını bir araya getiren Boyner, bu yaz doğal dokulardan ilham alıyor. Rahat ve yalın stil kodlarının öne çıktığı moda dünyasında breton çizgilerin dikkat çektiği marin tişörtler, bucket şapkalar ve beyaz çerçeveli retro güneş gözlükleri bu yazın en favori görünümlerini sunuyor.

Hafif ve nefes alabilir kumaşlardan biri olan keten dokulardan oluşan gömlek ve pantolonlar, gardıropların vazgeçilmezi olurken renkli mayo ve deniz şortları ile kullanıldığında hem tarz hem de rahat bir görünüm sunuyor. Sezonun altın çağını yaşayan ajurlu plaj elbiseleri ise tatil bavulunda yer edinen ilk parçaların başında geliyor. 

Boyner, bu yazın favori markaları ile modayı yakından takip etmek isteyenleri mağazalarına ve boyner.com.tr’ye bekliyor. 

PAYLAŞ