Lekesiz ve Aknesiz Sağlıklı Bir Cilt İçin 3 Aşamalı Bakım

Writer: NYX Magazine

Date: 08/07/2024

PAYLAŞ

Dermatologların en çok tavsiye ettiği marka olan La Roche-Posay,  yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen koyu cilt lekeleri ve akne sorunlarına karşı üç aşamalı etkili bakım öneriyor. 

  • KOYU LEKE GÖRÜNÜMÜ İÇİN LA ROCHE-POSAY 3 AŞAMALI BAKIM 

Yaz aylarında cildin aşırı miktarda UV ışınına maruz kalması koyu cilt lekelerini (hiperpigmentasyon), daha da arttırıyor ve belirginleştiyor. La Roche-Posay, popülasyonun %50’sinde görülenve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen koyu cilt lekeleriyle mücadele için 3 aşamalı güçlü bakım rutinini öneriyor. La Roche-Posay’nin en yeni ürünleri MELA B3 Yüz Temizleme Jeli, MELA B3 Serum ve UV ışınlarına karşı en etkili filtreye sahip olan Anthelios UVMUNE 400 Güneş Kremi’nden oluşan 3 aşamalı güçlü bakım rutini, tatilde veya şehirde siz güneşin keyfini çıkarırken cildinizin sağlığını koruyor, size de lekesiz bir yazın tadını çıkarmak kalıyor.

*Worldwide epidemiological study assessing stigmatization in pigmentation disorders /  question: over the last 7 days how much your pigmentary disorder had an effect on your life?

1. ADIM TEMİZLEME: La Roche-Posay Mela B3 Micro-Peeling Etkili Yüz Temizleme Jeli (YENİ)

Koyu lekelere karşı daha önce hiç olmadığı kadar etkili YENİ içerik Melasyl içeren La Roche-Posay MELA B3 Yüz Temizleme Jeli, ilk kullanımdan itibaren cildi arındırarak daha pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Mikro-peeling etkisiyle, yüz, boyun, dekolte, eller dahil olmak üzere tüm cilt fototiplerinin kullanımına uygun olan temizleme jelini hassas ciltler bile kullanabiliyor. Araştırmalara göre MELA B3 Yüz Temizleme Jeli, dört hafta düzenli kullanım sonrası kadınlarda %83 daha aydınlık bir cilt* sağlıyor.

La Roche-Posay Mela B3 Micro-Peeling Etkili Yüz Temizleme Jeli İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 644.90 TL

* Tüketici testi, 167 kadın, 4 hafta.

**Tüketici testi, 168 kadın

2. ADIM BAKIM: La Roche-Posay Mela B3 Serum

Koyu lekelerin görünümünü iyileştirmek için tasarlanan patentli yaşlanma karşıtı La Roche-Posay molekülü Melasyl™ ve B3 vitaminin formu olan %10 Niasinamid ile güçlendirilen La Roche-Posay MELA B3 Serum, en inatçı koyu lekeler dahil olmak üzere ciltteki renk değişikliklerinin gözle görülür şekilde düzeltilmesine yardımcı olurken cildi yatıştırıyor ve eşit bir cilt tonu sağlıyor. Hızlı emilen, dokusuyla inanılmaz derecede hafif bir his veren serum-jel, güneş lekeleri, akne sonrası izler ve koyu lekeler üzerinde etkisini gösteriyor ve bir haftada gözle görülür sonuçlar** veriyor. Sabah ve/veya akşam uygulanabilen serum, tekrarlama karşıtı etkisiyle*** lekelere karşı uzman çözüm sunuyor. 

La Roche-Posay Mela B3 Serum, 30ML İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1.899 TL

*Melasyl™️’in yeni ve benzersiz bir etki mekanizması vardır: ciltte iz bırakmadan önce fazla melanini yakalar.

**Tüketici testleri, 73 ve 50 kişi

***73 kadın üzerinde klinik çalışma, 2 hafta tekrarlama karşıtı etki, ürünün 8 hafta kullanımından sonra.

3. ADIM KORUMA: La Roche Posay Anthelios Uvmune 400 Invisible Fluid SPF50+

Güneş ışığına maruz kalan tüm cilt tipleri için uygun olan La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Invisible Fluid, görünmez hafif dokusu, kuma, suya ve tere dayanıklı formülüyle cilt tarafından hızla emiliyor. En uzun UV ışınlarına karşı en etkili UV filtresine sahip olan güneş koruyucu krem, SPF50+ içeren çok yüksek faktörlü güneş koruması ile yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor, göz çevresinde de kullanılabiliyor. Beyaz iz bırakmadan ve ağırlık yapmadan, yazın güneşin tadını çıkartmanıza yardımcı oluyor.

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Invisible Fluid SPF50+, 50 ML İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 799.90 TL

  • AKNEYE EĞİLİMLİ CİLTLER İÇİN LA ROCHE-POSAY 3 AŞAMALIBAKIM

Cilt bakım ürünleriyle hayatı değiştiren, dermatologların en çok tavsiye ettiği La Roche-Posay’ın EFFACLAR serisi, gençlerin ve yetişkinlerin cilt sorunlarına karşı sunduğu güçlü formül ve etkili içerikler ile, cilt bakımına yeni bir standart getiriyor. Yalnızca 8 saatte etkisini göstererek sağlıklı ve parlak bir cilde adım atmanızı sağlıyor. Kusursuz cilt bakımı için; EFFACLAR Temizleme Jeli cildi nazikçe temizlerken, EFFACLAR Duo+ M ise cilt yüzeyini pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor ve sivilceye karşı etkili bir mücadele sunuyor, yağlı, karma ve akneye eğilimli ciltler için geliştirilen Anthelios UVMUNE400 Oil Control Gel ise hızla emilen ve yağlı his bırakmayan formülüyle çok yüksek güneş koruması sağlıyor. 

1. ADIM TEMİZLEME: La Roche-Posay EFFACLAR Yüz Temizleme Jeli

Cilt bakım rutininin ilk ve temel adımı olan temizleyici ve arındırıcı La Roche-Posay EFFACLAR Yüz Temizleme Jeli, yağlı cildi kurutmadan nazikçe arındırırken temiz ve ferah bir cilt sağlıyor. İçeriğindeki La Roche-Posay Termal Suyu ile cildi yatıştırıyor, kir ve fazla sebumdan arındırıyor. Mikrobiyom bilimi ile güçlendirilen jel, temizliğin ötesinde bir deneyim sunuyor ve cilt ile uyumlu pH’ı sayesinde hassas ciltlerin bile kullanabileceği bir temizleme jeli olma özelliğini taşıyor. Uzman formülü ile siyah noktaların görünümünü azaltırken parlamayı kontrol altına almaya yardımcı oluyor. 

La Roche-Posay Effaclar Yüz Temizleme Jeli (400 ML) İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 779.90 TL

2. ADIM BAKIM: La Roche Posay EFFACLAR Duo+ M ile Cilt Kusurlarına Hızlı Çözüm

Dermatologlar tarafından test edilen La Roche-Posay EFFACLAR Duo+ M, yağlı ve akneye eğilimli ciltler için, cilt kusurlarının görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor. Mikrobiyom bilimi ile güçlendirilen nemlendirici bakım kremi, sadece 8 saatte* gözle görülür sonuçlar veriyor. Yeni üç hedefli bakımıyla cildi 24 saat nemlendirirken sivilceler, siyah noktalar ve sivilce izleri üzerinde daha iyi onarım sağlıyor. Cildin koruyucu bariyerini güçlendiren Niasinamid, Procerad ve Phylobioma Active içeren krem, ciltteki tahrişleri hafifletirken cildi yoğun bir şekilde rahatlatıyor. Gözeneklerin tıkanmasını ve genişlemesini önlerken, cilt yenilenmesini destekliyor.

La Roche-Posay Effaclar Duo+ M Cilt Kusuru Görünümü Karşıtı Bakım Kremi İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 869.90 TL

*Kişisel değerlendirme, 54 kadın, 1 uygulama sonrası

3. ADIM KORUMA: La Roche-Posay Anthelios Uvmune 400 Oil Control Gel-Cream SPF50+

Güneş ışığına maruz kalan yağlı, karma ve akneye eğilimli ciltler için geliştirilen La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Oil Control Gel-Cream, hızla emilen ve yağlı his bırakmayan formülü ile çok yüksek güneş koruması sunuyor. İçeriğindeki AirliciumTM, sebum ve ter kaynaklı parlama sorununu kontrol altına alarak 12 saat boyunca matlaştırıcı etki* sağlıyor. Cilt kusurları görünümünü azaltan, tek üründe çok etki sunan La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Oil Control Gel-Cream, SPF50+ içeren ve göz yakmayan özel formülü ile yüz ve göz çevresinde kullanılabiliyor. 

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE400 Oil Control Gel-Cream SPF50+, 50 ML İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 799.90 TL

*Tüketici testi,130 kişi, 28 gün

PAYLAŞ