Aksigorta’dan Pati Plus VetAmerikan Lansmanına Özel 500 TL Değerinde Petlebi Hediye Çeki

Writer: NYX Magazine

Date: 14/07/2024

PAYLAŞ

Müşteri odaklı yaklaşımıyla yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Aksigorta, Pati Plus VetAmerikan lansmanına özel Pati Plus VetAmerikan Sigortası poliçesi yaptıran ilk 250 müşterisine Petlebi’den 500 TL hediye çeki verecek. 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kodlar, petlebi.com üzerindeki alışverişlerde kullanılabilecek.

Türkiye’deki sigortacılık sektörünün en köklü oyuncularından biri olan Aksigorta, evcil hayvan sahiplerini en iyi anlayan sigorta olan Pati Plus VetAmerikan Sigortası lansmanına özel, bu poliçeyi yaptıran ilk 250 müşterisine online pet shop alışveriş sitesi Petlebi’den 500 TL hediye çeki vereceğini duyurdu. 9 Temmuz itibarıyla başlayan kampanyadan faydalanmaya hak kazanan Aksigortalılar’a hediye çekleri, kod olarak SMS yoluyla iletilirken, iletilen kodlar petlebi.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan alışverişlerde direkt olarak kullanılabilecek. Hediye çeklerinin geçerlilik süresi ise yıl sonuna kadar olacak.

Evcil hayvan sahiplerini en iyi anlayan sigorta

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce patili dostların ihtiyaçları için Pati Sigortası ailesine en geniş paket olan “Aksigorta Pati Plus VetAmerikan” ürününü ekledi. Aksigorta Pati Plus VetAmerikan adı verilen evcil hayvanlara özel sağlık sigortası ürünü, 25 bin TL’den 150 bin TL’ye kadar uzanan teminatlarıyla, kedi ve köpekler için sektördeki en yüksek ayakta ve yatarak tedavi limitleriyle güvence sunuyor. İstanbul’da VetAmerikan Hayvan Hastanesi’nde geçerli olan bu ürün ile evcil hayvanlar Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı özel hayvan hastanesinde tedavi olma ve Pati Plus VetAmerikan’ın avantajlarından faydalanma imkânı buluyor. 

PAYLAŞ