Salatalarınıza Fark Katın

Writer: NYX Magazine

Date: 15/07/2024

PAYLAŞ

Modern mutfak teknolojisinin gücü Thermomix, mutfaklarınıza tazelik ve lezzet getirmeye devam ediyor.  Cookidoo® platformunda yer alan özel sos tarifleriyle sofralarınızı renklendirin.

Mutfakta her işi tek başına üstelenerek devrim yaratan, tek cihazda 20’den fazla mutfak cihazının yaptığı işi aynı anda yapan Thermomix TM6’nın gelişmiş teknolojisi sayesinde salatalarınıza fark katacak ve damak zevkinize hitap edecek sos tarifleri artık çok kolay! TM6’nın geniş dijital ekranında yer alan Cookidoo® platformundaki 90 binden fazla tarif arasında yer alan sos tarifleriyle sağlıklı ve lezzetli salatalar hazırlayabilirsiniz.

TM6’nın fark yaratan ve sürekli yenilenen fonksiyonları sayesinde salata sosu yapımı artık çok kolay! Doğrama, karıştırma, çırpma ve parçalayarak karıştırma gibi özellikleriyle farklı malzemelerden oluşan lezzetli sosları sadece birkaç dakikada hazırlayabilirsiniz. TM6, mutfakta yaratıcılığınızı konuşturmanızı sağlayarak sevdiklerinize lezzetli sürprizler sunmanın keyfini yaşatıyor.

Zahmetsizce harika lezzetler yaratın!

Thermomix TM6, salata sosu yapımını hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Thermomix ile hazırlayabileceğiniz tarifler arasında, ferahlatıcı aromasıyla zencefilli salata sosu, asidik tazeliği ve karakteristik tadıyla misket limonu ve kişnişli salata sosu, güçlü aromasıyla sarımsak ve taze baharatlı marinasyon salata sosu yer alıyor. Ayrıca tohumlarının çıtır dokusuyla haşhaşlı salata sosu, meyvenin verdiği tatlılıkla ballı armutlu salata sosu, doğallığı ve ferahlığıyla çilekli salata sosu, keskin tadıyla sarımsaklı ve ballı salata sosu gibi tarifler de bulunuyor. Bu taze, sağlıklı ve lezzetli soslar, salatalarınızı hem daha çekici hem de besleyici hale getiriyor.

Thermomix®’i incelemek, yarattığı mucizeye yakından tanık olmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için www.thermomix.com.tr ve cookidoo.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ