Büyülü Bir Yolculuk

Writer: NYX Magazine

Date: 15/07/2024

PAYLAŞ

X Media Art Museum çok konuşulan dijital sergilerine bir yenisini ekledi. Lewis Carroll’un zamansız klasiği ‘Alice Harikalar Diyarında’nın büyülü dünyası dijital sergi deneyimiyle DasDas’ta sanatseverlerle buluşuyor. 

Farklı dijital sergileriyle çok konuşulan X Media Art Museum, ‘Alice Harikalar Diyarında Merakın Sürükleyici Deneyim Sergisi’ için kapılarını açtı. 11 Temmuz Perşembe günü yoğun bir ilgiyle ilk ziyaretçilerini ağırlayan sergi, yaz boyunca DasDas Ataşehir’de görülebilecek. 

Lewis Carroll’ın zamansız klasiği ‘Alice Harikalar Diyarında’nın büyülü dünyasını keşfetmeye davet eden deneyim sergisi, etkileyici görselleri ve özel efektleri ile ziyaretçilerini büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için tasarlanan sergi, her yaş grubundan ziyaretçinin keyif alabileceği unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Fantastik bir yolculuğa çıkarken, kendinizi hayal gücünüzün sınırlarını zorlayıp gerçeklikle fantezinin iç içe geçtiği bir diyarın içinde bulacağınız ‘Alice Harikalar Diyarında Merakın Sürükleyici Deneyim Sergisi’ İstanbul’da yaz sezonu boyunca misafirlerini bekliyor. 

PAYLAŞ