Swarovski Ariana Grande’yi Yeni Marka Elçisi Olarak Duyurdu

Writer: NYX Magazine

Date: 18/07/2024

PAYLAŞ

Swarovski, pop kültür ikonu Ariana Grande’yi yeni marka elçisi olarak duyurdu. Bu ortaklık, 2024 Yılbaşı Kampanyası ile başlayacak.

Grammy ödüllü şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Ariana Grande, dünyada en çok dinlenen sanatçılar arasında yer alıyor ve nefes kesen performansları, olağanüstü sesi ile tanınıyor. Ariana, aynı zamanda kapsayıcılık, cinsiyet eşitliği ve kadının güçlendirilmesi konularında güçlü bir savunucu olarak biliniyor.

Ariana Grande, markayı yaratıcılık ve özgür ifade değerleriyle uyumlu olduğunu belirterek duygularını: “Yaratıcılık konusundaki tutkularımı paylaşan, mücevher dünyasının ötesinde sınırları zorlayan ve kendini özgür bir şekilde ifade etme değerlerini teşvik eden bir markayı temsil etmek onur verici. Bu yolculuğa çıkmayı ve herkesi kendi benzersiz ışıltılarını keşfetmeye teşvik etmek için sabırsızlıkla bekliyorum.” sözleriyle açıklıyor.

Bu ortaklık için aynı heyecanı paylaşan Swarovski Global Kreatif Direktörü Giovanna Engelbert ise Ariana’nın karizması ve pozitif enerjisinin Swarovski’yle uyum sağladığını ve onun marka için büyük bir ilham kaynağı olacağını dile getiriyor.

PAYLAŞ