Bu Elbiselerle Tüm Gözler Üzerinizde

Writer: NYX Magazine

Date: 21/07/2024

PAYLAŞ

Stil sahibi koleksiyonlarıyla her mevsim öne çıkan DeFacto, Elbise Koleksiyonunda da sezonun vazgeçilmezi elbise modellerini bir araya getiriyor. İçleri ferahlatan pastel tonların öne çıktığı koleksiyonda, sıcak yaz günlerinde rahat bir şıklık arayışında olan stil sahibi kadınlara uçuş uçuş modeller bir araya geliyor. DeFacto, marka yüzü Afra Saraçoğlu ile elbise şıklığına vurgu yapan özel bir koleksiyona imza atarken herkesi Afra gibi havalı olmaya davet ediyor.

Modada öne çıkan koleksiyonlarıyla adından söz ettiren DeFacto, marka yüzü Afra Saraçoğlu ile hazırladığı Elbise Koleksiyonuyla bütün yaz havalı ve şık görünmek isteyenlere zengin alternatifler sunuyor. DeFacto, ister gündüz şehrin sokaklarında isterse akşam bir davette şıklığıyla dikkatleri çekmek isteyenler için zengin alternatifleri tek bir koleksiyonda topladı. Koleksiyona tüm zamanların olmazsa olmazları siyah tonlarından yaz aylarının heyecanını taşıyan pastel tonlara uzanan geniş bir skala hakim. Mevsimin enerjisini taşıyan elbiselerle her an her okazyonda tarzından söz ettirmek mümkün!

Global moda markası DeFacto, elbise koleksiyonunu www.defacto.com.tr adresinde, DeFacto mobil uygulamasında ve tüm DeFacto mağazalarında buluşturuyor.

PAYLAŞ