Güneşin İzinde

Writer: NYX Magazine

Date: 21/07/2024

PAYLAŞ

Beymen Club 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu güneşin rehberliğinde ilhamını şehirde yazı yaşayanlar ve gittiği yere şehri de götürenlerden alıyor.

Beymen Club, “Sun Guides City” teması ile doğadan aldığı ilhamı, 2024 Yaz Koleksiyonu’nda rengarenk ve zengin tasarımlarla buluşturuyor. Yaz günlerinin enerjisini ve sıcaklığını yansıtan 2024 Yaz Koleksiyonu’nda zarif detaylar ve özellikle kırmızı, mavi, beyaz, krem, turuncu, yeşil, pembe, sarı, kahverengi, lacivert renk paletleri dikkat çekiyor.

2024 Yaz Koleksiyonu yazın sımsıcak enerjisinden ve doğadan esinlenirken, şehir hayatının temposuna uyum sağlayan rahat tasarımlarıyla Beymen Club bu yazın vazgeçilmez görünümlerine imza atıyor. Beymen Club 2024 yaz kadın koleksiyonunda yer alan ikonik kaz logolu tişört, mini gömlek elbise, keten gömlek, loafer ve çapraz askılı çantalar ile Beymen Club, moda tutkunlarına her an şıklığı ve rahatlığı sunuyor. Şehri dolduran güneş ışıklarının renklerini taşıyan triko örgüler, desenli tişörtler, çizgili dokular ve toprak tonlarının birleşimi görünümlere zarafet ve rahatlık katıyor. Serin yaz akşamlarında öne çıkan triko bluz ve hırkalar ise minimal ve konforlu şıklığın anahtar görünümlerini oluşturuyor.

Erkek giyime modern ve yalın bir stil katan tasarımlarıyla Beymen Club 2024 yaz erkek koleksiyonu, ikonik kaz logolu tişört, keten gömlek, polo yaka, jean pantolon ve loafer ile yaz görünümlerinin vazgeçilmezi oluyor. Pilili pantolonlar, jakarlı trikolar gibi klasik tasarımların yanı sıra, örme sweatshirt takımlar ve rahat ceketler yaz ayında ofis şıklığına eşlik ediyor. Koleksiyonda yer alan keten gömlek ve şort takımlar ise günün her saatine uygun konforlu ve stil sahibi bir görünüm vadediyor.  

Keten parçaların ağırlıkta olduğu yaz koleksiyonu hafif ve rahat stilleriyle ön plana çıkıyor. Birbirini tamamlayan parçalar hem şehirdeki yoğun günlere hem de sakin yaz akşamlarına uyum sağlıyor.

Sıcak yazı doyasıya yaşamak ve sezonun pozitif enerjisini yansıtan tasarımlarla yaza, son dokunuş yapmak için Beymen Club mağazalarına ve Beymenclub.com’a davetlisiniz.

PAYLAŞ