Nefes Alan Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 21/07/2024

PAYLAŞ

Bad Bear’ın yazın enerjisinden ilham alarak oluşturduğu İlkbahar/Yaz ‘24 koleksiyonu, modern ve dinamik tasarımlarıyla yazın ritmini yakalamaya devam ediyor.

Sezonun en trend koleksiyonunu hazırlayan Bad Bear; renkli tişörtleri, terlikleri hafif ve rahat şortları ve şık aksesuarları ile dikkat çekiyor. Bu yaz, plajdan sokak modasına kadar her ortamda özgün bir tarz elde etmeniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm parçaları bir araya getiriyor. Kaliteli, nefes alan kumaşlar ve farklı tasarımlara sahip yaz koleksiyonu, özgür ruhlara rahatlık ve stil sunmayı hedefliyor.

Bad Bear ile yazın ritmini yakalayın!

Gardırobunuzun kurtarıcı parçaları olan rahat kesimli tişörtler ve şortlar, yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bad Bear İlkbahar/Yaz ‘24 koleksiyonu; canlı renkler, şık desenler ve rahat tasarımlarıyla yazın enerjisini dolaplara taşıyor. 

Kadın koleksiyonunda öne çıkan farklı tasarım ve kullanıma uygun taytlar, sweatpantler, t-shirtler, croplar, şortlar, etekler yeni tasarım ve çizgiler ile devam ederken, koleksiyonu geliştirilmiş elbiseler ve ilk defa kullanıcıları ile buluşan tulumlar da bu yılın öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

İlkbahar Yaz koleksiyonuna özel olarak hazırlanan ve ilk kez asi ruhlar ile buluşan ayakkabıların yanı sıra, güneş gözlükleri, parfümler, kemerler ve yepyeni çorap koleksiyonuyla Bad Bear, sezona taze bir soluk getiriyor.

Minik Moda Tutkunları İçin Benzersiz Koleksiyon!

Bad Bear 24’ İlkbahar Yaz sezonu ile çocukların günlük yaşamlarını renklendiriyor. Minik moda tutkunlarının tarzlarını yansıtmalarına olanak sağlayan koleksiyon; sweatshirt, t-shirt ve sweatpantlerin yanı sıra yetişkin ürünleri ile uyum sağlayan tasarımlara sahip. Ayrıca koleksiyon, çocukların enerjisini yansıtan ve rahatlıkla hareket edebilecekleri parçalar ile tarz ve konforunu bir araya getiriyor.

PAYLAŞ