Rengarenk Bir Yaz

Writer: NYX Magazine

Date: 21/07/2024

PAYLAŞ

Elektrik pembesinden hipnotik yeşile, serin turkuazdan pırlantalarla parıltılı yaz renklerine kadar, 2024 yazı için Valérie Messika, ışığın her tonunu yakalayan yeni bir kampanya hayal ediyor ve bu yazın yıldız parçalarını paylaşıyor.

Bu yaz; Move Uno, Lucky Move, Lucky Eye ve My Move koleksiyonları hem şık hem günlük kombinlerle müthiş bir uyum sağlıyor. Messika’nın “mix and match” seçkileri, akşamüstüne uzanan yaz günleri için rengarenk bir dünya sunuyor.

Plaj günleri ve çılgın festival gecelerinin olmazsa olmazı, yeni Messika CARE(s) ip bileklikler zahmetsiz ve eğlenceli bir görünüm yaratıyor.

Işığı ve stili ustaca kullanan D-Vibes kolye ve bileklikler, hiçbir zaman aşırıya kaçmadan her görünümü yukarıya taşıyor.  Duygulara hitap eden, hareketli Messika pırlanta güneşli günlerin stillerini tamamlıyor.

SICAK GÜN BATIMI YA DA HAVUZ KENARINDA SERİNLİK 

İster eğlenceli ister cesur olsun, Messika mücevherleri yaz modasının favorilerinden. Kişiselleştirilebilen My Move bileklik, havuz kenarında takmak veya güneşin batışını izlemek için mükemmel bir parça olarak mücevher seçkisine renk katıyor.

Neon sarısı, bebek pembesi, turkuaz mavisi ve enerjik turuncu pırlantalarla rengarenk bir dünyaya davet ediyor.

Eğlenceli ve çarpıcı Messika mücevherleri, uzun kış günlerine elveda diyerek her yaz destinasyonunda ışıltı ve neşeye yer açıyor.

Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Valerie Messika yorumlarını şöyle paylaşıyor: “İkonik ama asla klasik olmayan Messika mücevherleri, yazın vazgeçilmezi. Güneşin bronzlaştırdığı tenin üzerinde, her parça canlılık ve ışıltı yayıyor.”

PAYLAŞ