Başrol Sensin

Writer: NYX Magazine

Date: 24/07/2024

PAYLAŞ

Stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ ve Atasay iş birliğiyle hazırlanan kapsül koleksiyon, “Gittiğin her yerde başrol sensin” mottosuyla hazırlanan reklam filmiyle   mücevherseverlerin karşısına çıktı.

Stil danışmanlığıyla pek çok ünlü isme ve dizi karakterine güçlü gardıroplar oluşturan Başak Dizer Tatlıtuğ ile Türkiye’nin en köklü mücevher markası Atasay iş birliğiyle geliştirilen kapsül koleksiyon, dinamik bir reklam filmiyle tüketicilerle buluştu. TBWA\Istanbul imzası taşıyan reklam filmi, Atasay’ın “Tak Sana Yakışanı” manifestosu etrafında şekilleniyor. Başak Dizer Tatlıtuğ’un kendi sesinden tüketicilere seslenen film, “Herkesin var bir yakışanı”, “Bul moduna yakışanı”, “Seç tarzına yakışanı”, “Kalbinden geçen mücevheri bulduğunda tak sana yakışanı” diyerek, “Bu koleksiyonla gittiğin her yerde başrol sensin” mesajını veriyor.

Başak Dizer Tatlıtuğ’un İtalya Sorrento’da 190 yıllık tarihi Grand Hotel Excelsior Vittoria’da yakın arkadaşlarıyla birlikte Atasay’ın ev sahipliğinde kutladığı koleksiyon, cesur, göz alıcı ve sofistike. Belirgin dokular, farklı boyutlar ve geometrik formlu mücevherlerle öne çıkan koleksiyon, atasay.com’un yanı sıra 16 Temmuz itibarıyla tüm Atasay mağazalarında sizi bekliyor.

PAYLAŞ