Doğanın Renklerinden İlhamla, Romantik Stilin İzinde

Writer: NYX Magazine

Date: 27/07/2024

PAYLAŞ

Global moda markası DeFacto ile güzel giyinmeyi sevenlerin yeni favorisi Manuka, özel bir koleksiyon için güçlerini birleştirdi. Naturel çizgilerin hakim olduğu koleksiyonda, birbiriyle mükemmel uyum sağlayan tasarımlar yer alıyor.

Stil sahibi koleksiyonlarıyla her mevsim öne çıkan DeFacto, fark yaratan çizgileriyle dikkat çeken Manuka ile özel bir koleksiyon hazırladı. Herkese hitap eden çizgilerin buluştuğu özel koleksiyonda elbise, etek, bluz, pantolon ve ceket gibi her gardıropta bulunması gereken temel parçalar yer alıyor. Birbiriyle kolayca uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanan ürünler, moda severlere sınırsız kombinasyon olanağı sunuyor.

Keten Kumaşlar ve Tonlar Manuka X DeFacto Koleksiyonu’nda!

Yaz mevsiminde serinlik hissi için olmazla olmaz keten kumaşın ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyonda yaz bahçelerinin büyüsünden ve güzelliğinden ilham alınarak tasarlanan parçalar öne çıkıyor. Toprak tonlarının yanı sıra su yeşilleri, bejin tonları ve ekru gibi doğadan esinlenilmiş renk paletiyle dikkat çeken koleksiyon, çiçek motifleri ile büyülüyor. 

Moda ve Konforun Mükemmel Uyumu

Keten kumaşların hafifliği ile konforu ve şıklığı bir araya getiren koleksiyon, yaz aylarının sıcak günlerinde rahatlık arayanlar için ideal kombinler sunuyor. DeFacto ve Manuka’nın bu özel iş birliği, moda dünyasında doğallık ve sadelikten gelen şıklığı yeniden tanımlıyor. 

DeFacto’nun Manuka ile hayata geçirdiği özel koleksiyonu www.defacto.com.tr web adresinden, mobil uygulamadan ve seçili mağazalardan temin edebilirsiniz.

PAYLAŞ