Makarna Yapımını Eğlenceli Hale Getiren Ürün

Writer: NYX Magazine

Date: 01/08/2024

PAYLAŞ

 Mutfaklarda hayatı kolaylaştıran, sofralarda ise göz kamaştıran tasarımları ile ön plana çıkan Korkmaz, yeni Twista Makarna Makinesi ile makarnaları evde yapmaya imkan sağlıyor. İki farklı boyutuyla tüm ihtiyaçlara yanıt veren Twista Makarna Makinesi, pratik ve kolay kullanımıyla hem amatör hem de profesyonel aşçıların lezzetli makarnalar hazırlamasına yardımcı oluyor.

Yenilikçi tasarımlarıyla fark yaratan Korkmaz, zengin ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. Son olarak, ürün portföyüne Twista Makarna Makinesi’ni ekleyen Korkmaz, mutfakları mis gibi taze makarna kokusuyla buluşturuyor. Paslanmaz çelik tasarımıyla uzun ömürlü bir kullanım sağlayan Twista Makarna Makinesi, makarna yapımını eğlenceli ve pratik hale getirerek gastronomik deneyimleri bir adım öteye taşıyor.

Kalınlık ayarları sayesinde istenilen makarna çeşidini yapmaya yardımcı oluyor

Twista Makarna Makinesi, alternatifli kalınlık ayarlarıyla spagettiden tagliatelle kadar birçok farklı makarna türlerini hazırlamaya yardımcı oluyor.  Çift taraflı kullanımıyla makarna hazırlamanın yanı sıra hamur inceltmeye de imkan sağlayan makinenin, 15 ve 18 cm olmak üzere iki farklı alternatifli ayarı bulunuyor. Kolaylıkla temizlenebiliyor.  

PAYLAŞ