Yaz Esintisi

Writer: NYX Magazine

Date: 06/08/2024

PAYLAŞ

Beymen Club 2024 Yaz Koleksiyonu, sıcak yaz günlerinde güneş ve denizin etkileyici tonlarının bir arada bulunduğu geniş renk skalasından oluşan kadın- erkek koleksiyonu yazın tüm enerjisini ve renklerini bir arada sunuyor.

Kırmızı, mavi, beyaz, krem, turuncu, yeşil, pembe, sarı, kahverengi ve lacivert renklerinin hâkim olduğu koleksiyonda keten pantolonlar, şortlar, gömlek elbiseler, triko bluzlar ve hırkalar ön plana çıkıyor.

Beymen Club’ın kadın koleksiyonunda yer alan triko bluz ve hırkalar serin yaz akşamlarına; keten gömlekler, şortlar, gömlek elbiseler ise güneşin izinde atılan adımlara eşlik ediyor. Loaferlar ve çantalar, farklı renklerdeki terlik ve sandaletler, hasır çantalar da yaz kombinlerini tamamlayıcı parçalar olarak koleksiyonda yer alıyor.

Erkek koleksiyonunda yer alan keten bermuda şortlar, farklı renk ve desenlerdeki kısa ve uzun kollu gömlekler, modern ve rahat kesimli açık tonlardaki pantolonlar ise her erkeğin stiline uygun bir seçenek olarak yer alıyor. Koleksiyondaki süet ve deri loaferler ile kahverengi ve siyah deri terlikler ise konforlu bir şıklık sunuyor.

Beymen Club Yaz Koleksiyonu’nu keşfetmek için Beymen Club mağazalarına ve Beymenclub.com‘a davetlisiniz.

PAYLAŞ