Serinleten İçeceklere Şık Görünümler

Writer: NYX Magazine

Date: 13/08/2024

PAYLAŞ

“Dolu Dolu LAV, Hayat Dolu LAV” mottosuyla herkesi ürünlerini lezzet, mutlulukla doldurmaya çağıran LAV, sıcak günlerde herkesi serinleten içecekleri en şık haliyle sunmaya çağırıyor. Yalınlığın zarafetini gözler önüne seren Combinato ve Empire bardaklar, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anına keyif katan LAV, birbirinden özel tasarımlarıyla sıcak günlerde içinizi serinleten içeceklerinizi en şık haliyle sunmanızı sağlıyor. Abartıdan uzak, modern çizgilere sahip Combinato ve Empire bardaklar, sunumlarınızı estetikle tamamlıyor. Yumuşak formuyla dikkat çeken Empire Meşrubat Bardağı, geniş hacmi sayesinde sevdiğiniz içeceği doya doya tüketebilmenize, kutulu meşrubatları ise bir kerede bardağa doldurabilmenize imkan veriyor. Son derece estetik görünen Empire Meşrubat Bardağı’nın yalın tasarımıyla her sunuma uyum sağlıyor.

Ayaklı bardakları sevenlerdenseniz Empire Ice Tea Bardağı tam da size hitap ediyor. Zarif stiliyle öne çıkan Empire Ice Tea Bardağı, geniş hacmiyle içeceklerinizi “dolu dolu” sunabilmenizi imkan veriyor. 

Combinato Kokteyl Bardağı, ferahlatıcı içeceklerin tadını doyasıya çıkarmanızı sağlıyor. Abartıdan uzak tasarımı sayesinde her sofrayı ve sunumlarınızı estetikle tamamlayan Combinato, ayaklı formuyla son derece zarif görünüyor.

Sadece yaz aylarında değil her zaman keyifle kullanabileceğiniz “Hayat Dolu LAV” ürünlerine tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

LAV – Empire 6’lı Meşrubat Bardağı: 258,50 TLLAV – Empire 6’lı Ice Tea Bardağı: 377,95 TLLAV – Combinato 6’lı Kokteyl Bardağı: 536,50 TL

PAYLAŞ