Tatilde Yenilenmek Mümkün

Writer: NYX Magazine

Date: 27/08/2024

PAYLAŞ

Uluslararası standartlarda kişiye özel tatil anlayışı ile hizmet veren Ela Excellence Resort Belek; ElaZen SPA & Wellness ile sunduğu 150 farklı bakım ve terapiyle misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

İsim değişikliğine uzanan kapsamlı bir dönüşümle, uluslararası standartlarda ve kişiye özel tatil anlayışıyla hizmet veren Ela Excellence Resort Belek; ödüllü SPA & Wellness merkezlerinden ilham alarak tasarlanan ElaZen SPA & Wellness ile misafirlerine; SPA, masaj, hamam, sauna, cilt bakımı, vücut bakımı ve fitness gibi uygulamaların yanı sıra, kişisel egzersiz imkânları sunuyor.

Ela Excellence Resort Belek içerisinde 4 bin 500 metrekarelik alanda yer alan ElaZen SPA & Wellness, en güncel bakımların uygulandığı, üst düzey donanımıyla ve özel ekibiyle 150 farklı bakım ve terapiyi misafirleriyle buluşturuyor. 

Doğayla uyumlu mimarisiyle misafirlerin beş duyusuna sesleniyor

Doğayla uyumlu mimarisiyle misafirlerine eşsiz bir deneyim sunmayı hedefleyen ElaZen SPA & Wellness’ta Geleneksel Thai Masajı, Ayurveda, Bali Masajı, Aroma Terapi, Mandara, Mum Aroma Masajı gibi güncel uygulamalar da yer alıyor. Misafirlerinin beş duyusuna seslenen ElaZen SPA’da uygulanan tüm masaj ve bakımlarda organik ürünler kullanılıyor. ElaZen SPA’da, geleneksel masaj ve Ayurveda hizmetlerinin dışında özel organik üzüm özlerinden hazırlanan yenileyici Sultan’s Hamam ritüelleri, hamamda sunulan arındırıcı vücut peeling ve çocuklara özel köpük hamamı, su ritüeli ile kubbe hamam hizmetleri de yer alıyor. Yüz bakımları, Ruh ve beden bakımları, Bespoke Wellness ile anti-aging bakımlar, pro kolajen yüz bakımı, vegan yüz bakımı ve gençleştirici bakımlar yapılıyor. Wellness Dinlenme, Jakuzi pool alanıyla spa bakımlarından sonra ElaZen misafirleri eşsiz bir dinlenme fırsatını yakalıyor. Son olarak ElaZen içerisinde bulunan kuaför, salon bakım merkezi de berber hizmetlerini, saç tasarımı, keratin bakımı, el ve ayak bakımı gibi gelişmiş bir kuaför salonunun tüm hizmetlerini bünyesinde barındırıyor. 

Ela Excellence Resort Belek, ElaZen Spa ve Wellness hizmetlerinin yanı sıra misafirlerine, Açık ve Kapalı Fitness Alanı, Fin ve Bio Sauna, Buhar banyosu, Kar çeşmesi, Kapalı ve açık ısıtmalı havuzlar, Türk hamamı, ElaZen Bar, Hava Yogası, Yoga, CrossFit, Pilates, Aerobik, Step Aerobik, Vücut Egzersizi, Trambolin Egzersizi, Tenis, Basketbol, Su Jimnastiği- Aqua Fit ve Aqua Jumping gibi aktiviteleri ücretsiz sunuyor. 

PAYLAŞ